757 entry daha
  • sadık bir müşteri olarak inandığım sadakat. ben de 13 yıllık sadakatimi mart ayında noktaladım. beni o berberle tanıştıran arkadaşım yıllar önce birlikteliğe son vermesine rağmen ben ısrarcı oldum.
    nasıl desem, istikrarsız bir berberdi. keyfi yerindeyse sonuç iyi ama tersine sonuç asla istediğim gibi olmazdı. sonra zam yaptı (yapacak tabi ki), niye geldin der gibi karşıladı defalarca. dedim derdi var bizim elemanın heralde, ama konuşmaz ki, hem ben dertlerimi işime karıştırmadım hiç.

    bilemedim, çoğu zaman kendimi suçladım. yine bir gün tüm suratsızlığı ile saçlarımı keserken yeni bir müşteri geldi. oldukça cool bir şekilde karşıladı onu da. neyse çocuk tıp fakültesinde öğrenciymiş, aman tanrım bizimki nasıl tavır değiştirdi. bir hürmet bir ilgi. vay anam vay. ulan statü endişesini bir de berberde mi yaşayacağız? aynı parayı aynı kılları kestirmek için veriyoruz nedir yani. o gün son kez gördüm onu, bir daha da uğramam. saçlarımın bile kötü kesilmesine tahammül ederim ama bu tavra asla dayanamam. şu an doğru düzgün bir berber bulmaya çok yakınım. hem de evimin karşısında, senin için gittiğim 1 saat git 1 saat gel gibi değil. neyse aç kalmazsın sen çünkü işinin ehlisin ama sırf bu yüzden de suratına katlanamam.
1331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap