889 entry daha
  • muhabbet kuşlarından alınan keyfi bir seviye daha yukarı çıkarmak için çiftleştirmeyi öneriyorum. onların kur yapmalarını birbirlerine ilgi göstermelerini izlemek bir yana dursun o yavrular çıkıyor ya, böyle bir tatlılık olamaz. düşünün muhabbet kuşu kendi başına ne kadar tatlı bir de bunun yavrusunu hayal edin.

    bebekler üzüm tanesi kadardan normal boyuta takribi 20-25 günde ulaşıyorlar, ve bu süreçte dayanılmaz bir tatlılıkları var. pelüş oyuncaklar gibiler, öpücük manyağı yapıyorsunuz, hepsinin daha yavruyken bile belirgin bir karakteri oluyor. çiftim ilk seferde 4 yavru yaptı hepsi dağıttım, bu sene 6 yavru yaptılar yine 4ünü dağıttım ikisini kendime ayırdım, şimdi anne baba iki yavru sıpa odamın eğlenceleri.

    ayrıca yumurtadan çıktığı halinden itibaren sürekli siz ilgilendiğiniz için yavruların sizinle ilişkisi çok başka oluyor. ve evet denilenler doğru çift alırsanız ilgileri kendilerine yönelik oluyor sürekli, sizle de takılıyorlar arada ama asla tek kuş kadar samimi ve yakın olamıyorsunuz. birlikte sürü olarak hareket etmeyi tercih ediyorlar. yine de hayvanı tek alıp yalnız eziyet etmek yerine, çiftini alıp, çiftleşmesini, yavru sahibi olmasını sağlamak onun için daha iyi. hem de yaşlanıp öldüğünde geride size yavrularını bırakmış olacaklar.
1243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap