991 entry daha
  • bu iki şahıs dhkp-c cenazesine katılmıştır, geberen teröristin utanç dolu ailesi bunlara siktir çekmiştir ve cenazeden kovmuştur. çünkü evlatlarının beynini bunlar gibi kan emici teröristler yıkamıştır ve türkiye cumhuriyeti devletinin ve halkının üzerine salmışlardır. aile bunun farkında, devlet bunun farkında, kafası çalışan herkes bunun farkında... hal böyleyken bunları devletin okullarına niye yerleştirelim? devletin üzerine salmak için daha fazla militan yetiştirsinler ve üstüne para alsınlar diye mi?

    burada sık sık yazmış bazıları "dhkp-c'ye direkt üye değiller", "dhkp-c'li değiller" diye. bu işleri kıyısından köşesinden duymuş-görmüş herkes gayet iyi bilir ki böyle organizasyonlar katman katmandır. legal-yarı legal-illegal olarak katmanlara ayrılır. temiz sicilli partizanlar "legal" bölümde adam toplamak için kullanılır. bu departmandaki vatandaşlar tamamen kitabına uygun işler yapar, ılımlı bir hayat sürüp gençlerle konuşurlar ve beyinlerini yıkarlar. bir süre sonra baktı üç beş genç kıvama geliyor, hemen yarı legal bölümdeki kontaklarına paslar. o gençlere de "senin devrimci arzuların ve kabiliyetlerin beni aştı artık, bak git şuraya bilmem kimle görüş onlar senin hedeflerine ulaşmana daha çok yardımcı olur" vs. o yarı legal kısımda da "yaz kampları" adı verilen kamplara giderler. konsantre beyin yıkamasına tabii tutulur, gençlerin arasında sık sık ideolojik tartışma konuları açılır ve örgütün elemanları bu tartışmaları uzaktan seyreder, tartışan gençleri iyice gözlemler. bu gençlerin ciddi olmayanları ayıklanır, teoriyi yalayıp yutmuş olanları beyin takımına alınır. geriye ideolojiyi en ateşli savunanlar yani en aptallar kalır. onlar da "parlak devrimciler" gazlamasıyla pkk veya dhkp-c gibi tamamıyla illegal örgütlere silahlı terörist olarak paslanır. yani öyle direkt pkk'dan adam gelip seninle tanışıp örgütüne davet etmez.

    bu katıldıkları "ypg destek" eylemleri olsun, konuşmaları-sloganları ve en güçlü destekleyenleri olsun hepsi dhkp-c ve pkk'yı göstermekte. direkt üye olmalarını da beklemek ahmakça çünkü demin de anlattığım katmanlarda bunlar "ılımlı yaşayan, legal öğretmen" kategorisinde. yani işi kitabına göre uydurup örgüte eleman toplayan tayfa. resmi olarak "üye" olmamaları, organik olarak bağlı olmadıkları anlamına gelmez. kaldı ki devletin eli de armut toplamıyor. emniyet telefonlarını dinlemiş, siviller de uzaktan takip etmiştir. iyice deşifre edildikten sonra tek raporla ipleri çekilmiştir.

    tüm bunlar ortadayken böyle kriminal halk düşmanı tiplerin gençlerimizin beyinlerini yıkamasına ve bir de üzerine para almalarına ben bir vatandaş olarak razı değilim. kaldı ki hiçbir devlet senin iyi veya kötü amaçlarına sonsuz destek sağlayan saf melek bir organizma değildir. olmak zorunluluğu da yoktur. eğer bu devlete ve halkına düşmanlık besliyorsan siktir çekerler. bu kadar basit. göt üstü oturtulunca hazımsızlık yapmanın ve yaygara koparmanın bir faydası yok.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap