27 entry daha
  • --- spoiler ---

    hayal kırıklığı yaratmış bir oyundur. tabi bunda knights of the old republic'in mükemmel bir kurguya sahip eksiksiz bir oyun olmasının ve akabinde çıkacak sith lords'tan beklentilerin ilkine göre çok daha fazla olmasının rolü büyük. buna rağmen oyun göze batan birçok grafik hatası dışında enclave'e girene kadarki bölümde beklentilerimin hemen hemen hepsini karşıladı aslında. enclave sonrası ise sith lords bütün oyun boyunca bizi ekran karşısına bağlamış birçok soruya tatmin edici cevaplar verememiş, oyunu bir an önce bitirme telaşıyla ne anlatacağını şaşırmış, kendi içinde kaybolmuş, "evet gençler, dağılın lan" modunda oyuncağımızı elimizden alan bir oyun oluyor.

    bao-durr'un uçan top droid'inin goto ile karşılaştıktan sonraki akıbeti, hanharr'ın malachor'a nasıl geldiği (hatta bu hiç olmasa da olurmuş hikayede), darth nihilius'un oyundaki varlık sebebi, darth üçlüsünün kendi içindeki ilişkileri, ana karakterin force'la ne alıp veremediğinin olduğu gibi konuları tamamlamayıp eve ödev olarak vermiş sanki bu oyun. haldır haldır forum, diyalog, sözlük karıştır ki cevap bulasın bu sorulara. obsidian allah seni top etsin diyorum.

    ayrıca oyunu bitirdiğimde param 300.000 civarındaydı, o parayla death star inşa etsem az. harcayacak yer yok o parayı, hiç mi gözden geçirilmez oyundaki ekonomi dengesi anlamış değilim. oyunda iki-üç tane adam gibi trader var zaten, fiyatlar düşük, kaldı ki kendi item'ini kendin yapabiliorsun, benim bu şartlarda parasızlıktan kıvranmam lazım ki birşeye benzesin. insanın bu parayla bu ekipmanla kendi dükkanını açası geliyor. gerçi oyunu bitirmek için fazla ekipmana da gerek yok force enlightement tek başına götürüyor 4 dark jediye karşı, keza statleri 20'ledikten sonra yerdekileri dolaptakileri de toplamasan da olur. ben hiç anlayamadım bu işi. oyunda bug olmasa belli bir yerden sonra düzenli save etmeye de gerek yok, para desen bok gibi, bir de cheati varmış bu oyunun, artık bunun üzerine daha nasıl hile yapılabilir bilemiyorum.

    obsidian'dan 200 mb'lık bir patch bekliyoruz.

    --- spoiler ---
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap