80 entry daha
  • açıkçası aradan geçen bu kadar sene ve bu kadar büyük bir efsanenin üzerine böyle bir altyapı kurulmaya çalışılınca ne diyeceğimi pek bilemiyorum. karakter tahlilleri zayıf. biz deanna troi'un annesinin regl olma zamanlarını bilirdik kardeşim. dr song'un data ve lore'u hangi laboratuarda hangi sırayla yaptığını bilirdik. quark'ın paralarını nerede gizlediğini, neelix'in yaptığı çorbanın tarifini bilirdik. bilim ve araştırmaya gelince, o da yok. farpoint bölümünün neredeyse yarısını geminin saucer section'ının ayrılmasına ayırmışlardı. holodeck yeni gelmişti, yenilikler vardı. yeni ırklar ve gizemler vardı. q'yla ilk karşılaşmada nasıl üç buçuk attığınızı düşünün. onun yerine bunda space combat var. haşırt huşurt klingon kesme var. bravo. marvel dizisi seyrediyormuş gibi oldum. o jelibon tipli klingonların da hastası oldum. keşke makyaj ekibi worf'tan ve tng'ın stovokor'lu bölümlerinden biraz feyz alsaymış. yine de olay daha çok yeni, tamamen gömmeden önce biraz daha zaman vermek lazım.

    yine de bu haliyle: fast food'cu vurdulu kırdılı amerikan gençliği beğenir. jj abrams'ın koskoca franchise'ın ırzına geçmesini beğenenler bunu da beğenir. trekkie'ler beğenmez.

    eee, devir böyle devir. salçalı cıvık cıvık spagetti hollywood zihniyeti her yerde. jean luc picard'ın "dört tane ışık var!!!" derkenki derinliğine ve yüceliğine hiçbir zaman yaklaşamayacaksınız kardişler.
647 entry daha
hesabın var mı? giriş yap