• airdroid programına çok güzel bir alternatif dosya paylaşım uygulaması. aynı airdroid gibi ister webden ister wifi üzerinden pc ile telefon arasında dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz. türkçe dil desteğide mevcut.

    şuanlık en beğendiğim özelliği wifi üzerinden anlık ekran görüntüsü paylaşabilmesi. görüntü kalitesini biraz düşürüyor ancak lag olmadan telefondaki ekranı anlık pc monitörüne aktarabiliyor. aynı özellik airdroidde de var ancak aşırı lag yüzünden kullanmak işkenceyken bunda nasıl optimize ettilerse hiç gecikme olmadan telefonda her yaptığınız anlık monitöre yansıyor.(monitör yerine tv kullanıyorsan ve tvde miracast yoksa al sana mirecasta bedava alternatif)miracast olmadan monitörde miracast keyfi yaşatıyor ancak tabikide bu olay sadece mevcut browser sekmesi ekranıyla sınırlı.

    andorid için: https://play.google.com/…pps/details?id=com.airmore

    edit: ekran yansıtma tv akıllı ise tv ile telefon aynı wifi ağına bağlıykende smart menüdeki tarayıcı üzerinden ekran yansıtma işlemi yapılabilir. gerisi teknolojik imkanlarınıza ve sizin onu kullanma becerinize kalmış. otgden fare klavye bağlayıp mis gibi mini pc yaparsınız işte en azından smart tvnin dandik donanımıyla can çekişmezsiniz. tv akıllı ise miracast vardır diyenler olabilir. evet smart tvlerin büyük çoğunluğunda miracast vardır ama her telefonda olmayabiliyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap