11 entry daha
  • e sigara içimine yeni başlamış, piyasadaki "leş" likitlerden bıkmış, ulan bu iş nasıl oluyor bir deneyeyim bakalım diyerek kolları sıvayıp çoğunlukla hazin ile sonuçlanan harekettir.

    bir üst girdi de çok güzel ve net bir şekilde anlatmış arkadaş. her yiğidin bir yoğurt yiyişi olduğu gibi benimde farklı işlemlerim mevcut. mesela likitin kapağını demlemeye bıraktıktan sonra açmak hiç iyi bir hareket değildir. o kapağı kapatana kadar ne yaptıysanız yaptınız. sonrasında ağzını açayım az havalandırayım dediğinizde aromadan kayıp verir nikotini bozarsınız. şarap gibi viski gibi düşünün olayı.

    eee iyi anladıkta kardeşim öyle de yaptım olmadı böylede yaptım olmadı diyorsanız, hata kimsede değil sizdedir. çünkü;

    1: aldığınız aroma kaliteli mi,
    2: nbase olarak hangi markaları kullandık,
    iyi bunlar güvenilir diyelim,
    3: aromayı fazla veya eksik koymuş olabilir miyiz,
    4: vg-pg oranını vücudumuzun kabulüne göremi ayarladık (pg likiti sertleştirir içim daha sert olur, aromayı daha iyi verir)
    5: nikotin 3 mg marlboro light, 6 mg red marlborodur. daha fazlası fantezidir. ve biz fantezi yapmış olabilir miyiz...

    demleme sürelerine de dikkat etmeliyiz. tütün aromalarını 1 ay geçmeden tam anlamıyla alamazsınız. pastane ürünlerinde 20 gün, meyve aromalarında 10 gün, (2 ve fazla farklı meyve kullandıysanız 14 gün). aroma markalarına göre bu süre uzayabilir ama kısalmaz arkadaşlar. ben 3. gün içtim diyorsanız haklısınız içersiniz. bende içiyorum ama 10 gün sonra iç bak aynı likiti anlayacaksınız ne demek istediğimi.
    kitap yazılsa bayağı kalın bir kitap olur bu evyap işi. çok yalın bir şekilde yukarıdaki yazdıklarımı not alabilirsiniz. gerisi sizin maharetinize kalmıştır.

    çok meşakkatli bir iştir bu iş ancak zevklidir. sadece birazcık para kaybedeceksiniz o kadar. tadı tutturduğunuzda ise verdiğiniz paranın hakkını alacaksınız.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap