2 entry daha
  • bendeki baski 134 binlerde. yani aileler okuyor bu kitabi. ve evet yukaridaki arkadasimiza katiliyorum, bu nedir allah askina ayni seyi onlarca kez tekrar etmis.

    bir egitimci ve davranisci ekolu iyi bilen biri olarak icim cikti yemin ederim. davranisci yaklasima karsisin sayin ozgur bolat anladik. olabilir boyle seyler normal. dediklerinin bazilari da dogru. lakin yeni ve ufuk acici seyler yok.

    kitabin hedef kitlesi; ilkokul mezunu anneler olsa gerek. entrylerden de anlasildigi uzere okumus etmis kesimin pek ilgisini cekmemis kitap. hele bir zeigarnik etkisi tanimi var ki akillara zarar. sadece sevdigimiz is yarim kalinca olmuyor o etki. bunu okuyan 134 bin kisi yanlis ogrendi benim en sevdigim ve hayata bakisimi degistiren bu onemli kavrami.

    bir de her bolumde yuz milyon tane soru var. guya merakta birakip gizem katma cabalari filan. belgesel ya da populer bilim kitabi tadi verilmeye calisilmis ancak olmamis. o guzel sorulardan sonra meraki giderecek bicimde aciklamalar gerekiyor. ayni seyi tekrarlamak degil.

    kisacasi, cocuk gelisimi ve egitimi ile ilgili hicbir sey bilmeyen biri icin yararli ancak kafa karisitirici bir kitaptir.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap