3 entry daha
  • bazı yorumlarına baktım da; ekşisözlük hiçbirşeyi beğenmeme timinin frederic cantona'sı, herkese bi' çamur bulamak adına ''bayrak ve silah'' üzerine yemin etmiş.

    herhangi bir gruba mensup diye(özellikle elinde olmayan nedenlerden dolayı) hiçkimseye bir aksiyon derdinde bulunmadım şimdiye kadar, bulunmamda. keza şahısların kendi yanlış algılamalarından doğan durumlarda dahi(anlamadığı-yanlış anladığı bir cümlede bile rahatsızlık hissettiyse) buna derhal müdehale edip ilgili içeriği kaldırıyorum. çünkü hiçbir fikrin ya da yorumun herhangi bir bünyeyi dertlendirecek seviyede önemli olmadığını düşünüyorum.

    ama tabi bu da karşılaştığım ilk yaftalama değil, aranızda bilenleriniz olacaktır. ikili diyalog çabalarına yanıt vermediğim* insanlar böyle bir silsileyi takip edebiliyorlar, hınç ve öfkelerini yine kendi bakış açılarından kaynaklanan problemlerle ve hırslandığı konudan da bağımsızlaştırarak(bu en acıklı tartışmacı karakteridir zaten) saçabiliyor. telaşa o kadar da mahal yok saçsın. ancak şunu da bilsin ki; kendilerinin değeri henüz anlaşılabilmiş değil, ileride anlaşılacaktır. işbu yüzden bu öyle matah bir girişim de değil. halihazırda daha faydalı ve pratik rahatsızlık giderici yöntemler* var.

    başlık altı entrylerde ''olay'' ışığım yandığından ve bu konuyla da maslahatgüzar seviyesinde ilgilendiğimden dolayı, burayı hayatın kendisinden bile ciddiye alan kamuoyuna bu açıklamayı yapmayı borç edindim.
hesabın var mı? giriş yap