• var böyle birşey.

    bu yüzden yıllardır sevgilim olmadı. her tanıştığım kıza kezban, her konuştuğum kıza bana hesap kitleyecek gözüyle baktım.
    artık evlenmeyi bile unutmuştum yurtdışından bulurum artık diyip avrupa ve ingiltere biletleri bakar olmuştum skyscanner'dan.

    ne de olsa türk kızları evlenince götü başı dağıtan, kilo alan, göt kalkıklığının nedeni anlaşılmayan, aya çıksa ilk adımı aydan bekleyen, adres sorunca onu yatağa atmak istediğimizi düşünen, herkesi kendine aşık sanan, selam almayla hamile kalacağını düşünen, hal hatır sorduğunda "bu çocuk benden hoşlanıyor" zanneden bir über yaratıktı sonuçta.

    arkadaşlar siz ne yaşıyorsunuz? allah peygamber aşkına ne yaşıyorsunuz? çevrenizde nasıl kızlar var böyle. valla 30 senedir erkeğim böyle arkadaşının sayısı 5'i geçmez. tamam çok haklısınız bu dedikleriniz gibi kızlar var. yok değiller. hatta bütün osmanlı kafeleri, hacıbaba'ları, sturbucks'ları bu tiki'ler dolduruyor. ama gerçek hayat böyle değil. bırakın onlar meriçlerle takılsın. güzelliğini onlarda harcasın. siz halis türk kızı bulun.

    sizin yüzünüzden evde kalacaktım lan az kalsın allahsızlar. hayatımda hiçbir kıza açılamadım sizin yüzünüzden. hep kızlar açıldı öyle sevgili olduk. ne olsa kezbanlık yapar reddeden diye hep bekleyen taraf oldum. neyse karar verdim iki yıl önce ve sizin türk kızı bakışınızı unutarak cesaretle açıldım ve kabul gördüm. evlendim mutluyum.

    hayır kabul ettiğine mi sevineyim, okuduklarımın yalan oluşuna mi sevineyim iki yıldır çözemiyorum. anlatılan hiçbir şey gerçek değil ilişkimizde. sizin yüzünüzden kızı soru yağmuruna tuttum ilk aylarda. fırsatını kollar oldum avına kilitlenen aslan gibi zayıf noktasını görmek için. ama yok aga. kandırdınız beni olm. alacağınız olsun.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap