4 entry daha
  • yılın bitmesine 37 gün var benimse henüz kullanmadığım 32 gün yıllık iznim var. büyük patron dün kullan bir kısmını dedi. ( hem çok yoğunuz hem de yıl sonu pek ihtimal vermiyorum kullanabileceğime) bu sabah kahvaltıda tam kadro oturmuşuz muhabbet ediyoruz.

    b: ben k1,k2,k3 kardeşler.

    b: yıllık izne çıkacağım ben hem de 1 ay
    k1 : aa süper , çatı dereliklerini değiştir o zaman
    b: bana reva gördüğünüz tatil bu mu ?
    k1 : istiyorsan değiştir"t". şimdi sen usta getirsen, adamın yaptığı işi beğenmezsin , hiç güzel yapamıyor bu adam ben daha iyi yaparım diyeceksin, hem işi kendin yapıp hem adam para vereceksin o yüzden dedim. yoksa bana ne, nasıl istiyorsan öyle yap.
    b: ben çatı matı , derelik merelik anlamam ben tatil yapacağım.
    k1 : sen ? senin bir tatil anlayışın mı var. senin tatilden anladığın domates ,biber, fasüly,e mısır ek dik biç. hadi şimdi gittin diyelim indin akdeniz'e . yüzme bilmezsin , otelde sıkılırsın, üç günde geri gelirsin. git istanbul'u dolaş tarihi yerleri gör desem , hayatın orda geçti santim santim biliyorsun ne gerek var dersin. al eline fotoğraf makinesi fotoğraf gezisine falan git desem , fotoğraf çekmekten nefret ediyorsun, memlekete git desem şimdi orda in cin top oynuyor üstüne üstlük soğuk götün donar , soğuğu da sevmezsin. git kış tatili yap desem en son leğenle kaymışsındır. git kültürel aktivite yap desek tek başına sıkılırsın. böyle abuk sabuk bir dönem, kim var boşta senle takılsın herkes işinde gücünde. üç gün yatarsın dördüncü gün ben sıkıldım işe gidiyorum dersin.
    b: ben böyle sıkıcı bir insan mıyım ya
    k2 : sadece böyle sıkıcı bir insan olsan iyi , daha neler var da bakma söylemiyoruz.
    k3 : kardeşsin diye bir şey demiyoruz atsan atılmaz satsan satılmazsın , biz seni böyle kabul ettik ablacım üzülme sen.
    b: anneee koş oğlunu gömüyorlar , acımadan vuruyorlar.
    k1 : al sana bir sürü şey saydım , seç verdureni ( aramızda saçma bir espri)
    k2 : yaa allah aşkına her muhabbet şu verdureye çıkmasın.
    b: tamam ya ben derelikleri değişeyim.
    k1 : adam yaa adam. arabanın kış lastiklerini de taksana*
hesabın var mı? giriş yap