• akdeniz üniversitesi'nin dünya dışı varlıklar ve ufo'larla ilgili 'ufoloji ve exopolitika' eğitim programıdır. ( karakter sınırlamasından kelli, basligi booooyle koyun kirpar kibin kirptim :/ )

    sefkulu okur /yazar ama ne var biliyor musun ? artik millet üşütük der diye uzaylılardan bahsedememekten mustarip kalmicaz . hobareeeeyyyy !

    bu da haberin tamami ; "ders hocası sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezi başkan yardımcısı erhan kolbaşı, insanlığın fazla yakın zamanda, belki de 10- 15 sene gibi bir sürede dünya dışı varlıklarla resmi temas kurabileceğini öne sürdü.

    aü’nün tazelenme üniversitesi bünyesinde, dünya dışı varlıklar ve ufo’larla ilgili ‘ufoloji ve exopolitika’ eğitim programı, resmi ders olarak işlenmeye başladı. üniversitenin 60 ıslak üstü öğrencilerinin yanı sıra, ufoloji ve exopolitika derslerine üniversite öğrencileri de aka alaka gösteriyor. sirius ufo uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı haktan akdoğan ve başkan yardımcısı erhan kolbaşı tarafından verilen ufoloji dersinde, ufo fenomeni ve bilim, kadim tarihte dünya dışı izler, çağdaş çağda ufo gözlemleri, resmi tanıklar ve belgeler, yakın karşılaşma ve alıkonma vakaları anlatılıyor. exopolitika dersinde ise bilgi kaynakları ve metodoloji, örtbas tarihi, aleni temasa hazırlık, galaktik diplomasi esas ilkeleri konuları işleniyor.

    akademik çatı altında resmi ders

    erhan kolbaşı, bu konularda sayısız vesika ve kanıta, mevzu, bahis üzerinde çalışan pek fazla ilim insanının varlığına karşın, günümüze kadar ana-akım bilimin, alaka ve araştırma sınırlarının dışında bırakıldığını söyledi. kolbaşı, bu fazla mühim konunun ilk kere akademik çatı altında ve resmi müfredat dahilinde öğrencilere sunulmasının hem türkiye hem de dünya için tarihi bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

    dünyanın her döneminde ufolar var

    dünya dışı uygarlıklarla kurulacak resmi ilişkilerin, insanlığa çevresel, bilimsel, ekonomik, bilinçsel, sosyo-kültürel ve entelektüel anlamda aka pozitif değişim ve dönüşüm potansiyeli sunduğunu belirten kolbaşı, gerçekte ufo’ların var olduğunu iddia etti. dünya tarihinin her döneminde var olan ufo’ların binlerce yıldır da ziyaret ettiklerini kaydeden kolbaşı, “ama dünya gündemine gelmesi, medyada yer almaya başlaması 1940’ların sonundan itibaren başladı. abd’de roswell olayı, benzeri birtakım ufo kazaları yaşandı” dedi.

    bugünkü teknolojilerin kaynağı ufo enkazları

    ufo enkazları ele geçirildikten sonra teknolojilerinin deşifre edilmesiyle bilhassa abd’nin muazzam teknolojiler elde ettiğini öne süren kolbaşı, bunu milli emniyet amacıyla sakladılar. belli bir vakit ve çerçeve içerisinde hususi sektöre aktararak ürettikleri bilimsel verilerle abd hususi sektöründe de bir patlama yaşatmayı amaçladılar. yani düşen araçların incelenmesiyle bir sürü icat yapıldı. fiber optik kablolar, mikro çipler, gece görüş teknolojileri, hatta kurşun geçirmez yeleklerin teknolojisi dahi bu düşen ufo’ların analizinden elde edilen bilgilere dayanıyor” dedi.

    70 yıldır baskılar sürüyor

    bütün bunların dünyadan saklandığı ve bir örtbas mekanizması kurulduğunu aktaran kolbaşı, bunu yönetim etmek için ‘mj12’ adı verilen bir öbek oluşturulduğunu ve her şekilde bu gözlemleri baskıladıklarını anlatırken şöyle dedi:

    “gözlemleri medyadan, kamuoyundan ırak tuttular, milli menfaat sağladılar. 70 yıldır süren bu baskılar hala devam ediyor. ama vakit içerisinde bir sürü resmi şahit çıktı. kanada eski savunma bakanı’na kadar fazla mühim tanıklar çıktı ve örtbası delerek açıklamalar yaptılar. gizlenen resmi yazışmalar ortaya çıktı. emekli olan askeri, sivil görevliler, pilotlar, uçuş kontrolörleri, radar operatörleri ve artık hepsi konuşuyor. bunların içinde nasa’da görevli fazla mühim astronotlar da var. dünyamızın fazla uzun yıllardır dünya dışı varlıklar tarafından ziyaret edildiğini, ufo gözlemlerinin örtbas edildiğini açıkladılar.”

    “çok yakında uzaylılarla resmi temas olabilir”

    gelinen sürecin bir şeylerin yaklaştığını gösterdiğini belirten erhan kolbaşı, insanlığın fazla yakın zamanda, belki de 10-15 sene gibi bir sürede dünya dışı varlıklarla resmi temas kurabileceğini iddia etti. kolbaşı, iddialarını şöyle sürdürdü:

    “biz fazla uzun olmayan bir gelecekte dünya ile dünya dışı medeniyet temsilcilerinin resmi temas kuracağını düşünüyoruz. artık aleni ve kitlesel temas kuracaklarını düşünüyoruz. şu an kapalı ve sınırlı bir temas sürüyor. ve bu anlamda herkesin hem zihinsel hem psikolojik olarak bilgi anlamında bu realiteye amade olması gerekiyor. çünkü fazla aka değişim geliyor. bilimsel, teknolojik, felsefi, siyasal, sosyal, her anlamda dünya aka bir rönesans yaşayacak. eğer aleni ve kitlesel temas gerçekleşirse tüm bilimler değişecek, hayata, evrene bakışımız her şey değişecek. dünya tarihinin gördüğü en aka değişim yaklaşıyor. biz bu amaçla bu derslere başladık” diye konuştu. "

    (bkz: http://www.haberhazir.com/…lar-ders-oldu-36564.html)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap