• bir arkadaşımın ricası üzerine aynen aktarıyorum.
    pc3308 22.30 izmir-istanbul atatürk havalimanı uçuşu çeşitli operasyonel sebeplerle 2 buçuk saatten fazla rötar yaptı. adnan menderes havalimanında yolcular pegasus personeliyle üslup sebebiyle kavgaya tutuştu. gecikme sebebiyle yolculuklarını istanbul metro saatlerine göre ayarlayan insanlar bu durumda taksi kullanmak zorunda kalacaklarını ve ulaşımlarının pegasus tarafından sağlanması gerektiğini söylemişlerdir. bu konuda yapıcı olmak ve haklı talebi yerine getirmek bir yana personel yolcularla çatışmaya başladı.
    (not: thy de benzer bir durumu daha önce yaşadım uçuş iptalinde en yakın zamanda ilk uçuşa bilet verilerek gayet özel araçla atatürk havalimanından sabiha gökçene transferim ve yemeğim en ufak tartışma olmadan yanımıza supervisor bir beyefendi görevlendirilerek çözülmüş mağduriyetim giderilmişti. )
    pegasus çalışanları yolculara 'sike sike bekleyeceksiniz' tarzında cümleler kullanarak hakaretler etti. ne olursa olsun bir mağduriyet var ortada firma olarak bunun çözülmesi beklendi yolcular tarafından. profesyonellikten uzak olmak işte tam da bu. saatlerce yolcular personelle bu uslüp,terbiyesizlik yüzünden kavga etti.
    sonuç olarak pegasus ucuz evet. pegasusta böyle şeyler olabiliyor evet.
    ancak hiçbir yolcu yanında çoluğu çocuğu varken personelden mağduriyetinin sonucu haklı talebine küfür duymak zorunda değil.
    bir kere daha profesyonellikten uzak olmanın anlamını gösterdiği için tebrik ediyoruz.
    not: olay videosu elime ulaştığında link olarak paylaşacağım.
    edit :imla
    edit2: uçak atatürke gidiyor. yanlışlıkla sabiha hiç yazmadım hep atatürktü. tekrar söylüyorum atatürk havalimanı.
    adnan menderesten atatürk havalimanına giden uçak. sabiha gökçende metro yok diye mesaj atmayınız. lütfen.
    haber linki
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap