8 entry daha
  • 132 dakikalık, 2017 yapımı film.

    6 / 10.

    50,000,000 dolares bütçeli (gişede battı) all the money in the world 2017'nin hayalkırıklığı yaratmış işlerinden. bu hayalkırıklığı katıldığı festivaller ve kazandığı adaylıklara da haklı olarak yansıdı. ridley scott'un etkisiz ve fazlasıyla uzatılmış sunumu, tesiri zayıf castla da birleşince zayıf bir biyografik uyarlama ortaya çıkmış.

    michelle williams, christopher plummer, mark wahlberg kadrodaki yıldızlar. wahlberg her filmde aynı işi ortaya çıkaran, yetenekleri kısıtlı bir aktör ve scott tarafından tercih edilmesi başlı başına hataydı. filmde iyi ama standartları, işleri belli. michelle williams benims everek takip ettiğim bir oyuncu fakat ben onun performansını da yeterli bulmadım. karakterin içine girebildiğini hiç sanmıyorum, bunun aksini kanıtlayacak bir sekansla da karşılaşmadım. christopher plummer ise bence filmin en iyi tarafıydı, hayranlıkla izledim usta aktörü.

    sonuç olarak 2017'nin tempo-akıcılık problemleri de barındıran, vasat seyrindeki işlerinden. henüz görülmediyse watchlistlerde rahatlıkla liste sonuna çekilebilir.

    her eve imdb
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap