19 entry daha
  • mühendissin yol yapacaksın, kendi projeni değil muhtarın istediği projeyi yapacaksın. onun dediği tarlalardan geçeceksin, yoksa muhtar üzülebilir.

    artık muhtarın tarlasının kenarından mı geçersin? olmaması gereken bir köprüyü projeye ekleyip hazineden daha fazla para harcanmasına mı sebep olursun orası sana kalmış.

    yine mühendissin, muhtardan baraj gölet isteği var, gittin ölçtün, biçtin gelen su yeterli değil, veya sulayacak tarla yok. ee peki bu projeyi yapmayacak mısın? yapmazsan muhtar üzülür ama.

    köyde imamsın, vaaz vereceksin, muhtarın işine gelmeyen herhangi bir konuda vaaz verebilir misin? ıı ııhhh bence bu da zor.

    sağlık ocağında doktorsun, muhtar geldi, şu kişi hasta rapor ver dedi, ne yapacaksın?

    müteahitsin parayı bulmuşsun, köyden kum çıkartıp satıyorsun, emeğinle kazanıyorsun. muhtar geldi, dedi ki nakliyeyi kendi kamyonlarınla yapıyorsun, bunu yapamazsın, bizim köyün kamyonlarını kullanacaksın, aylık kira olarak da piyasa fiyatı x ise 2x fiyat vereceksin. yoksa üzülürüm, ne dersin?

    allahtan muhtarların çoğunun eğitim seviyesi çok yüksek, bu tip şeylere itibar etmezler, yoksa itibar etseler var ya, hiç şansın yok azizim.

    bende üzerim yazmışlar ya aklıma şey geldi,
    haceli sen misin?
    ürkütme beni
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap