• gün geçmiyor ki insanlıktan utanmayalım. şanlıurfa siverek'te 1 haftadır sıkıştığı kayadan kurtarılmayı bekleyen köpeği bugün kaderine terk etmişler. belediye "boş kepçemiz yok" demiş. en kısa zamanda gerekli tepkiler verilmezse bir can ölüp gidecek.

    http://www.haberturk.com/…erine-terk-edildi-1776897

    edit: 1 saat önce köpeğin itfaiye tarafından kurtarıldığı söyleniyor. resmi olarak daha bir yerde yayınlanmadı.

    https://twitter.com/…0885/status/947192114324045824

    edit2: habertürk'te haberi yayınlandı. kurtarılmış yavrucak. bol koşmalı, oynamalı, sevgili ömürler dilerim sana.

    http://www.haberturk.com/…-kopek-kurtarildi-1776897

    edit3: ilk haber içeriği buydu değiştirdiler:

    dün gece geç saatlere kadar süren kurtarma çalışmalarında bir netice alamayan itfaiye ve kurtarma ekipleri, köpeğin sıkıştığı yerin dar ve sarp kayalıklar olmasından dolayı kurtarma çalışmasının neticeye ulaşamayacağını düşünülerek, yedinci gününde ekipleri olay yerine sevk etmedi.

    köpek sahibi suriyeli vatandaş ise, bugün kendi imkanlarıyla köpeklerini kurtarmak için çalıştı. köpeğin sıkıştığı deliğe giren suriyeli, köpeğin halen yaşadığını belirtti.

    suriyeli vatandaş, “tam yedi gün oldu, köpeğim kayalıkta sıkışmış, iki gün itfaiye ekipleri geldi ama bir netice alamadık. köpeğin sıkıştığı kayalık çok büyük, ancak büyük bir kepçe gelir ve kayayı altından yontarsak, köpeğe ulaşabiliriz. ama maalesef bunu siverek belediyesinden talep etmemize rağmen bu saate kadar hep 'elimizde boş kepçe yok' diyerek, köpeğimi ölüme terk ediyorlar” dedi.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap