483 entry daha
  • otobüs şoförüne -kimse kusura bakmasın- saldıramazsın. otobüs duraktan yeni ilerliyor. kadının aracına çarpmış olabilir veya kadını otobüse almamış olabilir, daha önce kadın yakınının engelli kartıyla bedavaya binmeye çalışmış olabilir. neyse ne. maddeler halinde gidelim,

    1- otobüs şoförü, kamyon şoförü yani ağır vasıta şoförü. bu adamlar yeri gelir sizin o crossfitte kaldırdığınız lastiklerle çocuk oyuncağı gibi oynar, sırayı aksatmadan sök-tak yapıp yola devam ederler. yani zaten kocaman bir otobüsü bok gibi bir trafikte sürmekten delirmiş bu kalıpta bir adama tükürmek? şöyle söylüyorum adam kadına vurmamış, dokunmuş. vursa kadıncağız hastanede ayılırdı.

    2- beyoğlu değil mi orası? istediğiniz eğitimi, sosyolojik psikolojik desteği alın, xanax kullanmıyorsanız o trafikte 8 saat mesai boyunca git gel kolay bir iş değil. hele ki otobüs abi otobüs. belki bu kadından önce taksimin delisi cenk bindi ve şoförün içini baydı? olamaz mı? hem bu adama saldırarak eline ne geçti? arkadaki 80 yolcuyu yapacağın şov adına gideceği yere geciktirdin. hastası olan var işe, vardiyasına yetişecek var.

    3- kamu görevlisine ve kamuya ait bir araca zarar vermek, dava konusu olursa otobüsün saatlik ciro kaybı 500 lira. onu da dava dosyasına eklerlerse bir daha böyle bir aksiyona girmez.

    kısacası otobüs şoförleri zaten ekonomik olarak eksik bakımlı, kaplama tekerlekli, kapıları bozuk, frenleri az tutan, aksları ses yapan devasa bir aracı yoğun trafikte kullanıyor. her allahın günü böyleleri hem şoförü hem yolcuları işinden gücünden ediyor. eğitim şart, biraz bu insani kuralları zorunlu yayına soksunlar.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap