35 entry daha
  • intihar ormanı videosuna gelen tepkilerle tanıdığım kerkenez. çok meşhur ve hayvan gibi para kazanan youtuber gençlerin bazıları çok zeki olmasına rağmen kendini aptal gösterecek videolar hazırlıyorlar. bunların başında pewdiepie geliyor. çocuk gerçekten akıllı ve bu aklı keriz söğüşlemek için kullanıyor. kitlesi ne isterse onu çekiyor. kendi yolunda yani. bazı videolarında eğlenmediğini ama çekmek zorunda hissettiğini anlıyorsunuz zaten.

    bu denyo ise gerçekten aptal. birileri tarafından yönlendirildiği için bu hareketleri sergiliyor. neden bu kadar çok izlendiğini anlayabilmiş değilim. enes batur neden bu kadar izleniyor onu da bilmiyorum. yalnız enes batur bile bundan daha zeki. olayı başka yerlere taşıyarak servetini katlamaya çalışıyor. bunun ise neresinden tutsan elinde kalıyor. çakma knoxville. japonya serisindeki videoların geneline şöyle bir baktım. jackass japonya videosu çekmeye çalışmış o kadar. on beş sene evvel yapılmış işlerin tekrarını kovalıyor. kaldı ki jackass'in olayı belli. büyük kısmı kurgu ve önceden planlıydı.

    japonya ülkeye girişini komple yasaklamış. youtube da kanalını kapatmış. buna rağmen yine yol bulur bir şeyler yapar. saçma olan ise burada bile bir şekilde savunulması. yahu bir insanın kazandığı para ve yaşı yaptığı hareketleri doğru çıkarmaya nasıl yetebilir? rüzgar çetin'in paçayı yırttığı ülkede savunulması normal tabi. çok para kazanıyor kıskanıyorsunuz ondan bok atıyorsunuz demiş :) bill gates'i ne bileyim elon musk'ı da kıskanıyorum ama bir kere bok atmış değilim adamlara.

    hele o japonya videolarında yaptığı sululukları başka bir yerde deneseydi başına çok farklı işler gelirdi. gelsin sultanahmet'te caminin içinde anırsın, yoldan geçen araçlara poke topu atsın bakalım. iki dakikada nasıl contasını değiştirir eskisini eline verirler. japonların misafirperverliğini onlara karşı kullanmış. hayır bu tavırları bir japon abd'de gerçekleştirse, ormanda bulduğu cesetle taşak geçse ülkeden çıkamaz. yatsın kalksın adamların sakinliğine şükretsin bence.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap