• hakkında fikir belirtirken saçma sapan konuşulmaması gereken olaydır.

    buraya para ezmeye değil çalışmaya, örnek olmaya gelmiş, iş ahlakından bir saniye bile vazgeçmemiş adebayor ve eto'o'yu, van persie ile bir tutamazsın.

    robinho'dan bahsetmedim, henüz bilmiyoruz nereye doğru ilerleyeceğini. kaldı ki az önceki maç sonu röportajında kendisini izleyince "oo parayı buldum yatayım" diyen bazı karaktersiz futbolcuları değil, kariyerinin son bölümünde güzel bir iz bırakmaya gelmiş bir yıldız gördüm.

    çin'e gidenin derdi tamamen para. buraya gelenlerinki ise transfer eden kulübün önüne koyduğu paraya göre değişiyor. alınan para ve sunumundaki gösteriş büyüdükçe oyuncunun götünü devirip yatma ihtimali artıyor.

    "burası çin ligi oldu" demek, buraya gelip iz bırakmış ve bırakmakta olan birçok yıldıza hakaret etmektir.

    bir de, van persie dedin mi "80 maçta şu kadar attı bu kadar asist yaptı hiç de yatmadı" diyen tipler türediler. onları umursamıyorum ne yazık ki. van persie burada 1 yıldır sadece para yemiştir. biraz beyni olan entry'de adı geçen diğer isimlerle arasında çok ciddi bir ahlak farkı olduğunu anlayacaktır.

    ben bu ligde anadolu takımlarının forvetlerinde yan gelip yatan yerli futbolcu eskilerini görmektense gyan, kone, vagner love*, robinho gibi adamları görmeyi yeğlerim. her şeyi geçtim keyif veriyorlar.

    iki-üç tane ahlaksız gelip yüklü kontratla büyük takım dolandırmaya geldi diye hepsini kötülemenin alemi yok.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap