8 entry daha
  • saatlerdir töreni izliyorum içime fenalıklar girdi, ben bu ingilizlerin esprilerini de anlamıyorum sıfır mimik izledim töreni. 39 derece ateş altında gözlerim kayık brit awards'dan da geri kalmadım, lanet olsun fomoya! bir tek en sonunda stormzy'nin ödül alışına güldüm. son anda coşturdu, helal!

    foo fighters ve sam smith'i beğendim. zaten too good at goodbyes sevdiğim bir şarkı. maalesef jt'yi kaçırdım *

    kendrick lamar en iyi uluslararası erkek ödülünü aldı. sahneye çıkacağını bilmiyordum, sürekli de ekrana bakmıyorum bir anlamadım, şovun başında bir aksaklık mı oldu yoksa şovun parçası mıydı olay çözemedim. tek anladığım 'this is another satire by kendrick lamar'. kesinlikle odaklanamadım ne şova ne müziğe.

    liam payne, bu çocuk haddinden fazla yakışıklı, youtube online yorum kısmı çocuk çıktığı an bir kitlendi türk ergen kardeşlerimle gurur duyuyorum, liam <3 <3 <3 diye sayfayı doldurdular. *

    pelikan reyiz dua lipa, ablalarına özenip oldukça da iddialı bir mayo ile sahne aldı ama şovu maalesef kötüydü. biraz popo şov oldu ama popo da işe yarayacak gibi değildi * keşke mükemmel karnını açıp dünya aleme karın kası şovu yapsaydı.
    hem şarkı söyleyip hem de şov yapabilmesi için 50 fırın ekmek yemesi gerek ama kendisine güvenim tam, her daim destekçisiyim. kendisini ve şarkılarını seviyorum, çok pozitif bir tipi var şarkılarıyla ergenliğe döndürüyor beni. gecede 5/2 yaptı.

    ed sheeran global success ödülünün videosunu izlerken ben utandım alamadığı ödüller adına. size bir kere daha yazıklar olsun.

    best british album - stormzy – gang signs and prayers
    best british single - rag’n’bone man – human

    ikisini de beklemiyordum ama stormzy'nin almasına da bir yandan da sevindim, human konusunda tereddütlerim var.
hesabın var mı? giriş yap