1 entry daha
  • http://risklibebek2018.org/
    adresinde hakkına bilgi alınabilecek olan kongredir. yüksek ihtisas üniversitesi, doğasında doğum derneği , koru hastaneleri, türkiye fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzman hekimleri derneği, gelişimsel pediatri derneği, türkiye çocuk nörolojisi derneği tarafından düzenlenmektedir.
    ilk kongrenin temel konusu "nörolojik olarak riskli bebek" olarak belirlenmiştir.

    mamafih güzel amaçlara hizmet edebilecek bu kongrenin düzenleyicileri arasında koru hastanesi (hastaneleri)ni görmek beni üzdü.
    saygın ali yetkin olayında tamam biz orada değildik, ne olduğunu görmedik yorum yapmak için uzman da değiliz. ama ortada buz gibi bir gerçek var o da ailenin derdini anlatmasına açıkça engel olunuyor, ekşi sözlükte hiç bir karalama içermeyen, merak gidermeye, ne olduğunu anlamaya yönelik açıklamalar bile sildiriliyor. "olay yargıda, mahkeme sonucunu bekleyelim" derseniz mahkemelerimizin durumu, yargıya duyulan güven de maalesef ortada.

    bu sebeple riskli bebek konusunda üzerindeki şaibeleri temize çıkarmak şöyle dursun, meraklı ağızları kapatmaya, kulakları da tıkamaya çalışan bir ticari işletmenin bu kongreye dahil edilmesini etik bulmamamı kimse yadırgamasın
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap