58 entry daha
  • lg g4'ün günde 3 defa şarj istemesi sonucu aldığım telefon. izlenimlerimi aktarayım kısaca.

    yüksek ekran kalitesi ve lg g4'ten çok farkı olmayan batarya kapasitesine bakmayın. şarjı muazzam iyi gidiyor. çok aktif kullanıcıyım. oyundan filme, sosyal medyadan müziğe her şeyiyle kullanıyorum. eve %20'den düşük şarjla geldiğimi görmedim.

    kasma diye bir şey yok ki telefonu aldığım gün 40 gb kadar doldurdum. yağ gibi, olması gerekenden fazla hızlı. dokunmatiği çok iyi öyle olur olmadık bir şeyler algılamıyor, ama algılasın diye çaba da sarf etmiyosunuz. memnuniyet verici.

    kamerası gece çekimlerinde lg g4'ün altında kaldı ama lg g4 kamera konusunda tam bir canavardı. gündüz çekimlerinde fark görmedim. ama ön kamerası lg g4'ü madara etti. selfie'ci tayfa hayranı olur. video çekimi de gayet iyi.

    aşırı ısınma yok. biraz ısındığını hissettiğim tek an ardı ardına indirdiğim yirmi uygulamanın yirmincisinde filandı. lg g4'te kameranın merceğine dokunamıyordum, elim yanıyordu. o seviyede bi' ısınma hiç olmadı.

    apple'dan destekli telefon inceleyen tayfa kulaklığına "çin malı dandik kulaklık" demiş. alakası yok. rahat ve çok iyi ses veriyor. hoparlör sesinde beklentiniz varsa karşılayamaz ama. kulaklıkla iyi, dış seste kötü müzik konusunda.

    spigen'in armor kılıfını aldım. telefonu beklediğim gibi kabalaştırmadı, ama tank gibi görünüyor şuanda. telefona şıklık kattığını söyleyebilirim.

    ekranı kirlenince telefonu yıkıyorum. çok ilginç geliyor, ilk kez su geçirmez telefon kullandığım için. ön paneli parmak izi olmuyor, arka paneli oluyor. kap gerekli, arka görüntüsünü çok beğendiyseniz aynı markanın şeffaf kılıfları var. tavsiye ederim. sitesinden asla sipariş vermeyin ama. 10 günde filan geliyor.

    ekran kilidi çok iyi yerde. çok ergonomik tasarlanmış. parmak izi kullanmıyorum, o açıdan yorum yapamayacağım. pin'li kullanıyorum. ekran-kasa oranı sonradan türetilen bir ihtiyaç gibi geliyor bana ve zorlama geliyor. bu tarz ekranlar bana güven veriyor. hem yanlışlıkla bir yere dokunmanız daha düşük ihtimal, hem de düşürme fobisini azaltıyor. yere atsam yer kırılır gibi bir hali var. ayrıca karizması var telefonun.

    wifi adaptörü çok güçlü. lg g4'ün çok zayıf olduğu için evde de dışarda da mobil veri kullanıyordum. artık eve girince wifi açılıyor, mobil veri kapanıyor.

    kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon. 2700 liraya hepsiburada'dan aldım. "apple veya samsung olsun da düşük modeli olsun" kafasında olmayan benim gibi arkadaşlara özellikle tavsiye ederim. bu cihazın muadilini o markalarda 3500'den aşağı alamazsınız. aklın yolu sony imiş. çok mutluyum kendisinden.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap