971 entry daha
  • 16 yaşında eniştemin yapımcı tanıdığının teklifi üzerine erberk ajansla başladım modelliğe. şans eseri diyelim benetton'un los angeles'taki çekimlerine türkiye'den gönderilen 2 kişiden biriydim. diğeri sonradan ilk kız arkadaşım, eskilerin modeli, şimdi new york'ta cast ajansı sahibi. dünyaca ünlü ermeni bir yapımcıyla evli.

    ailemin ve neşe hanım'ın da desteğiyle 1 yıl daha abd'de kaldım, ingilizcem iyi olmasına rağmen dil kursuna gittim, aynı zamanda bir emlak ofisinde ayak işleri yaptım. velhasıl los angeles'ta inanmayacaksınız atom egoyan ile tanıştım. daha doğrusu o dönemki özel bir arkadaşı olan hanımefendi ile. sayesinde atom egoyan'ın şu meşhur the sweethereafter filminde saniyenin yarısı kadar gözüküyorum.

    sonra princeton'da özel bir program kazandım, jersey'e yerleştim. bu dönemde katıldığım seçmelerin hemen hepsinden olumsuz dönüş aldım. atom egoyan ismini görenin beklentileri yükseliyordu tabii. bu süreçte 2 yıl tanırsınız muhakkak felicity jones ile birlikteliğim oldu. jean paul gaultier'ın tv reklamında oynayıp iyi para kazandım. dönem dönem el modelliği ya da stand mankenliği yaptım.

    şaka lan şaka nasıl da sinirleriniz bozuldu değil mi? beter ol dertli kaslı moduna girdiniz ahahahaha. yok be dostlar rahat olun hepimiz gibi vitaminsiz, bitiğin tekiyim, evlat olsa çekilmez modunda. neyse buraya kadar okutup vaktinizi aldıysam özür dilerim. satmam gereken simitler var...
3559 entry daha
hesabın var mı? giriş yap