2 entry daha
  • bitcoin sahipleri bitcoinin müthiş bir yatırım olduğunu ve blockchain teknolojisinin geleceğin teknolojisi olduğunu düşünüyor.

    çiftlikbankçılar çiftlik bankın arkasında yüzlerce tesis olduğunu bu işin geleceğinin olduğunu ve bunun müthiş bir yatırım olduğunu iddaa ediyordu.

    bitcoin sahipleri koydukları parayı kaybetmeyeceğinden çok emin eninde sonunda bitcoin fiyatları çıkacak.

    çiftlikbankçılar koydukları parayı kaybetmeyeceğinden çok emindi eninde sonunda sistem kara geçirecekti.

    bitcoin olayını biraz eleştirmeye başladığınızda linç yiyorsunuz, dalga geçiliyorsunuz, aşağılanıyorsunuz.

    çiftlikbank olayını biraz eleştirdiğinizde linç yiyordunuz, dalga geçiliyordunuz, aşağılanıyordunuz.

    bitcoin sahipleri yakın zamanda zengin olup altlarına lambo çekeceklerini düşünüyorlar. bu kadar insanın aynı anda zengin olabileceği bir sistem olmadığını söylediğinizde sen ne anlarsın bitcoinin yok onun için bizi kıskanıyorsun diyorlar.

    çiftlikbankçılar yakın zamanda zengin olacaklarını düşünerek kredi çekerek sisteme yatırdılar. bu kadar yüksek kar marjlı bir iş olamaz bu patlar denildiğinde sen ne anlarsın sistemi çiftlikbanka üye değilsin bizi kıskanıyorsun diyorlardı.

    çiftlikbank ve bitcoin belki birebir karşılaştırılamaz tamamen aynı şeyler değil. ama şu bir gerçek ki çiftlikbank yatırımcısı profili ile özellikle bitcoinin hızlı yükselişi zamanındaki yatırımcı profili tamamen bire bir aynı. ve muhtemelen sonları da aynı olacak. belki aradaki tek fark çiftlikbankçılar tüm paranın üstüne soğuk su içerken bitcoin yatırımcısı şanslıysa ana parasının 1/10’unu geri alabilecek.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap