35 entry daha
  • geçen hafta duşa girmeden önce donla mutfağa girmem gerekti. odadan vermişim müziği, her şey çok güzel, sakin sakin işimi görüyorum. neyse mutfakta bir kaç dakika vakit geçirdikten sonra çöp kutusuna, yani balkon kapısına doğru yöneldim. yaklaşık 5 metre mesafede bulunan yan apartmanın, hemen karşımızdaki dairesinde oturan, 35 yaşlarında bekar hanımla göz göze gelmemiz böyle gerçekleşti.

    hemen perdeyi çekip banyoya yönelmem gerekiyordu ama içimden bir ses kalmam gerektiğini söyledi. o da gitmiyordu, sigarasını, dumanını bana doğru üfleyerek içmeye devam etti. belli ki evde yalnızdı, tıpkı benim gibi.

    odadan yayılan nefis melodiler içimize işliyordu. kendimizi jazz'ın erotik dünyasına bırakmış, vücutlarımız istemsiz bir şekilde, dans edercesine süzülmeye başlamıştı. ve,

    artık daha fazla dayanabilecek durumda değildim. birden kapıyı açtım ve çevik bir hareketle karşı dairenin balkonuna zıplayayım derken, bir alt dairenin balkonuna düştüm. çarpmanın etkisiyle acıyla kıvranırken orhan abiyle göz göze geldik. üstelik artık müziğin sesi de gelmiyordu, duyduğum tek ses az önce başımı döndüren kadının kahkahalarıydı. kendimi savunabilecek durumda değildim. sonrasını anlatmak istemiyorum.

    not: evde çıplak dolaşmayın.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap