11 entry daha
  • kicker in yazdigina gore olay soyle gelismistir:
    miro kaleci hain ile macin 28. dakikasinda karsi karsiya kalir. kaleci hain yatarak topa mudahele eder ve top seker. hakem avantaja birakir top ivan klasnic in onune duser klasnic in vurusunda top direge carpar hakem fandel penaltiyi gosterir. fakat miro hakeme kaleci hain in kendisinden once topa mudahele ettigini dolayisiyla penalti olmadigini soyler. hakemde yan hakemle konustuktan sonra seyircilierin isliklari arasinda penalti kararini geri alir.

    simdi pozisyonu bastan alalim: mac gazozuna bir mac degil. gecen seneyi 2 kupa ile kapatan werder bremen bundesliga ve almanya kupasi yetmemis gibi avrupa dan da lyon dan 2 macta yedigi 10 golle elendi. dolayisiyla gerek futbolcular gerek thomas schaaf uzerinde bir memnuniyetsizlik mevcut. gelecek sene sampiyonlar ligine katilmak icinde gayet onemli bir mac.

    olayin gerceklestigi anda skor olarak rahat bir durumda sozkonusu degil. mac 0-0 ve macin 28. dakikasi dolayisi ile samimiyetin sorgulanacagi (ki samimiyetsiz olsa bile boyle bir hareket alkislanir) bir durumda sozkonusu degil. ve mac weser stadinda mac kaybedilse tum simsekleri uzerine cekebilir.

    evet 2002 dunya kupasinda iki alman forvet parladi. biri miro biri oliver neuville. miro bu hareketi ile oliver neuville ise bu sene kaiserslautern e elle attigi golle anilacak.
377 entry daha
hesabın var mı? giriş yap