38 entry daha
  • çok değil 25 senedir yaşıyorum hatırladığım en boktan sezonlardan biri olabilir. herkes dört takım da son haftalara başa baş girdi diye heyecanlı olduğunu düşünüyor ama bence durum tam tersi.

    dört takım son haftalara birbirine çok yakın puanlarla girdiler fakat bana sorarsanız dört takım da başarısız bir sezon geçirdi. 28. hafta itibariyle lider takım alınabilecek 84 puandan 59'unu alabilmiş; dört takım da 14 deplasman maçına çıkmış; iki tanesini sadece 7 tanesini kazanabilirken diğer ikisi de sadece 5 tanesini kazanabilmiş. şu an için istatiksel olarak şampiyonluk şansı en yüksek ikinci takım 7 kere yenilmiş.

    bana göre ortada son derece kalitesiz bir sezon var. takımların başarısızlığı yüzünden de son haftalara kadar şampiyonluk potasından kopan bir takım yok. vasatın biraz üstü performans sergileyen bir takım olsaydı 4-5 hafta önceden şampiyonluğunu büyük oranda garantilerdi. iki takımın çatır çatır oynayıp birbirleriyle yarıştığı bir sezonu bu tür dört takımlı yarışa tercih ederim.

    galatasaraylıyım, galatasaray bu sezon şampiyonlar liginde olmuş olsa bu oyunuyla sıfır çekerdi. defans hattımız tam da şampiyonlar liginde rezil olmalık.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap