5 entry daha
  • istifa ederse kına yakacağım. ilk kongrede kaybetmesi için adak adadım. galatasaray genel kurul üyeleri de pişmanlıktan ağlıyor ama yediler bir kere bir halt.mustafa cengiz sürekli sallıyordu, dursun özbek'in projelerini kötülüyordu, şimdi sadece onun projelerine sarıldılar pardon ama yeni gelin misali. hisse arttırımı ve denayer satışı olmasaydı nereden para gelecekti.
    mustafa cengiz de seçileceğini zannetmiyordu ve hiç hazırlık yapmadan kazandı yüzde yüz. ama hala da hazırlanamadı. kamera kovalamaktan, "çıkıp çıkıp medyaya konuşayım" demekten galatasaray için çalışmaya fırsat bulamıyor. hoş zaten ne yapacağını da bilmez bir hali var. biletix gişesinde bilet satsa bir iş yaptı deriz hiç değilse.
    sürekli kendi reklamı peşinde başkan olur mu ya. antrenman fotosu falan koyduruyor, çok gariban bir durum. hangi başkan yaptı bunu? bu kadar da olmaz.
    neden mustafa cengiz seçildi? projelerim var dedi. hani nerede? bankalar önünde itibarım var dedi, hani nerede? halen dursun özbek başkanın şahsi teminatlarıyla yürüyor işler, ama utanmadan ona laf ediyor, bu da ayrı bir garibanlık.
    hiçbir taşın altına elini sokmadı mustafa başkan. ya kredibilitesi yok ya da galatasaray onun için cepten para harcamaya değmez, risk almaya değmez bir sevda. belki de bankalar teminatını kabul etmiyordur. ben de böyle başkanlık yaparım? teminat başkasının sorumluluğunda, projeler önceki başkandan, gelir önceki yönetimden:)))) galatasaray gibi dev markanın reklam gücünü kendi şahsi menfaatine kullanan başkan istemiyorum. inşallah gider bu yönetim ilk kongrede inşallah.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap