15 entry daha
  • bjk'da uzun yıllar oynamış olan 3 "siyah bıyıklı" dan libero olanıdır. diğerleri stoper ulvi ve solbek kadir'dir. gerek 4 - 4 -2 gerekse 4 -3 - 3 sisteminde yıllarca beraber oynadılar. sağbek hüsamettin sarı bıyıklı olduğu bu üçünden farklıydı.

    samet futbolu bırakınca mevkisini gökhan keskin'e bırakmıştır.

    semra özal'ın beşiktaş'a (olmaz olası) ilgisi nedeniyle anap'tan milletvekili adayı bile olmuştur. milletvekili adayı iken bir maçta kendisine faul yapılması üzerine solbek kadir akbulut rakip oyuncuya "milletvekilimize ne vuruyorsun? daha dikkatli olsana" diye çıkışmıştır.

    samet aybaba 1994-1995 sezonunda bjk'nın 2-0 kazanarak şampiyonluğu garantilediği maçta (bkz: 7 mayıs 1995 beşiktaş gaziantepspor maçı) atv'de yorumculuk yapmıştır. ertuğrul'un golüyle maç 2-0 olunca geyik başlamıştır.

    spiker - sayın aybaba siz de yıllarca bjk'da oynadınız ve çok uyumlu bir defans bloğunuz vardı. bize bu takım ruhundan biraz bahseder misiniz?

    samet aybaba - evet evet tabii biz çok uyumluyduk. mesela biri bana sert girince ulvi bana gelip "abi sen bana bırak ben hallederim" derdi. bir sonraki pozisyonda da bana sert giren futbolcuya gereğini yapardı. rakip futbolcu bazen maça bile devam edemezdi. ehe ehe ehe...

    spiker - ııı.. evet, tekrar maça dönüyoruz sayın seyirciler.

    trabzonspor teknik direktörü iken 5-0 biten 28 eylul 2003 besiktas trabzonspor maci nda sergen frikik atmak için topun başına geldiğinde dudakları ile hızlı hızlı dua okurken digiturk kameralarınca görüntülenmiştir. sergen vurmadan duayı bitirme çabası övgüye değerdi.

    ekürisi ulvi için :
    (bkz: #9106267)
1925 entry daha
hesabın var mı? giriş yap