315 entry daha
  • katıldığım, aynı zamanda konusu olduğum tespit. kendi bakış açımdan değerlendireyim

    kadınım. birkaç aydır hemen her gün instagram'da paylaşımda bulunuyorum. bazen kendi kendime garip geliyor bu durum. şöyle bi durup bakınca kendime yabancılaştığım oluyor. birkaç gün önce sebebini saptadım.

    hani komik bir şey görürsünüz, eliniz telefona gider kankanıza/eşinize/kardeşinize falan gönderirsiniz. ya da güzel bir manzaraya karşı bakarken yanınızda birisi olur, o anın heyecanını birlikte paylaşırsınız. beni heyecanlandıran bir şey olduğunda uzak mesafe ilişkisi yaşadığım ve çok iyi arkadaş olduğum sevgilimle paylaşıyormuşum hep. instagram'a koyduğum story'leri ona gönderiyormuşum. ayrıldığımızdan beri bu iletişimi instagram'a transfer ettiğimi farkettim. ben hep yalnız seyahat ediyorum, aktivitelerimi yalnız gerçekleştiriyorum. yalnız içiyorum, yalnız koşuyorum. sevgilim varken de bu böyleydi. yalnız aktivite yapıyor ama yaptığım her şeyi onunla paylaşıyormuşum.

    sanırım bazi aktiviteleri yalnız yapmayı tercih etsek bile etkileşim almak istiyoruz. hakkında yorum duymak, paylaşmak, gülmek, geyik yapmak, eleştirilmek. bunu yapmak istediğiniz belli kişi/kişiler yoksa sosyal medya bu ihtiyacı giderebiliyor.

    özellikle eşiniz, sevgiliniz falan benim gibiyse yalnız hissedip hissetmediğini irdeleyin derim. kadının yanındasın ama o an duyduğu heyecanı paylaşamıyorsundur belki.
777 entry daha
hesabın var mı? giriş yap