156 entry daha
  • denizlide sampiyonluk kaptirdilar.

    bursadan 2-2 mi travmasi daha da beter yapti.

    şike surecinde iyice dagildilar.

    o surecten sonra camia olarak bir bütün sekilde ayni yalanlara inanmayi öğrendiler.

    her sey duzeldi duzelcek derken uefadan cezalar gelmeye başladi.

    biz cumhuriyetiz, devlet kadar zenginiz, bizde paranin siniri yoktur yalanlarina yillardir inandiklari halde ffp ile eller kollar baglaninca daha da travmatik oldular.

    üstüne kaptanimizin anca formasini alirsiniz dediler ama gokhan gonul beşiktaşa gitti.

    camia olarak ayni yalanlara inanma yetenekleri ile burdan gokhan gonulun uzerine sahte para atarak çiktilar. kendi yoneticileri gokhan para icin gitmedi dedi duymak dahi istemediler. yalanlar cok guzeldi.

    sonra caner, lensi beşiktaş aldi. nefret dalgasi büyüdü.

    acikcasi fenerbahce camiasinin total olarak travma yaşadigini dusunuyorum. son 10 yilda yaşadiklari seri dramalarin etkisi ile garip bi hal almis durumdalar.

    olaylardan ortak yalanlara sarilarak, gercekleri gormezden gelerek kurtulma davranisinin iyice tutsagi olmus durumdalar .

    ben acikcasi gercekten uzuluyorum fenere. kupa mupa bunlar gelir gecer.

    2011 de bi süper kupa maçi vardi mesela noldu o? oynanmadi. 1 kupa tarihten silindi gitti. yani kupalar onemsiz aslinda.

    kaybettigin degerler daha dramatik. fenerbahce kendisini kendi yapan butun degerleri kaybetti.

    80 lerden hatirladigim o saygin fenerbahcenin yerinde boş küme var. fener diyince zihnimde şekip mosturoglunun suratindan başka bi imge canlanmaz oldu.

    size iyi hayaller sevgili fenerliler. umarim ali koç gercekten gelir ve eski sayginliga tekrar kavusursunuz. cocukluk takimimdi fener, ailemde fenerden baska takim konusulmazdi. yazik ettiler sarı kanaryaya.

    bugun oynanan maçta hepinize başarilar. umarim kolay bi galibiyet alirsiniz. bu akşam bu maçta tüm kalbim sizinle sevgili fenerbahce.
417 entry daha
hesabın var mı? giriş yap