• gelenlere bakıyorum ne yazmışlar bunlar kendi sözlüklerinde. yazamayıp burada kendilerini nasıl ifade ediyolar diye.
    kısa sürede çakallığı öğrenip bizim ekşi kızlarına fark bile atmışlar neredeyse. bizim kızların sesi soluğu çıkmaz olmuş hepsi özel mesaja yığılmış ilgi topluyorlar meriçlerden.

    sözlüğün genel havasını koklayıp hemen duyar kasıp gönüllere yerleşmişler sonra anket yapıp bizim erkeklerinin arayıp da bulmadığı başlıkları açıp şukela yağmuruna tutulmuşlar.
    sike sürülmeyecek şarkıları paylaşıp akşama kadar resim,inci sözlükten çalınan capslar ve komik bile sayılmayacak karikatürler...
    çakalların yazılarına baktım inanın hiçbir şey yok; yani okumayı yazmayı bilen çocuğu getir aynısını yazar. hayır bunlara kızmıyorum bizim asıl eli kalem tutup da bunlara kadın yazar nasıl olur gösterecek kadınlarımıza kızıyorum. düşünün başka sözlüklerde silik olan burada sevgi pıtırcığı olmuş, herkesle dost olmuşlar herkesle arkadaş amk ahah ayıramazsın bile buradan. 1 i silinse hemen nickaltı çoşar "nerdeysen gel özletme" gibi.

    bakın diğer sözlülere 1 tane ekşi yazarı bile tutunamıyo, sevilmiyo dışlanıyo hor görülüyor. bunlar resmen işgal ettiler burayı asdfasd.
    ahh ah nerde o eski yavru ceylan'lar, kızıl sonya'lar, valerie solanas'lar... bunlara yazma alanı bile bırakmayıp geldikleri gibi gönderirlerdi ve bunlar burada tutunamazdı.
    diyeceklerim bu kadar kızlar.
    hülasa bebeğim insanın yüzünde tarık akan hüznü.
hesabın var mı? giriş yap