33395 entry daha
  • acısıyla tatlısıyla bir sezon daha geride bırakan takımım.

    şampiyon olduğumuz son iki sezonun ertesinde, lig biter bitmez, ulan kimi alıcaz ne yapıcaz tribine girmiştim ama bu sezon sonu ilginç bir şekilde, önümüzdeki sezon için içim çok rahat. kale fabriye emanet, savunma 4 lüsüne bir sağ bek (şart oğlu şart), bir yedek stoper, orta saha medel, oğuzhan ve bir 10 numara (şart oğlu şart), sola babel sağa gökhan töre (bernardla anlaşıldıysa muhteşem olur ama çok ihtimal vermiyorum) forvete de bir transfer (şart oğlu şart). aslında alınması gereken çok pozisyon var ama, nedense kemik ve adam bulmakta zorlandığımız (forvet hariç) bölgelerde sağlam adamlarımız olduğunu düşünüyorum (özellikle savunmada, ki ligi en az gol yiyen takım olarak tamamladık). hatta bu kadar olayın üzerine, ilk yarıda 4 puan daha az kaybetseydik şampiyon bizdik. problem kesinlikle gol atmada ama canın sağolsun beşiktaş’ım. burada önemli bir nokta var, seneye bence tek odak noktamız lig olacak ve avrupa liginde de muhtemelen 1. torbadan gireceğimiz için grupta rahat olacağımızı düşünüyorum. bu sene bu kadar olayın üzerine böyle olduysa, bence önümüzdeki sezon şampiyon sıfatıyla çıkmayacak olan takımımdan puan rekoru bekliyorum, (inşallah, at fava bekle *).

    son olarak takımımın bence artık yapması gereken bir şey var. bu sezon 4 tane fenerbahçe maçı oynadık ve bizim evimizdeki maçlar dışındaki hiçbir maçta futbolun f’si yoktu (sebebini tahmin edersiniz *). bence fenerbahçe derbilerinde artık bizim futbol oynatmamamız gerekiyor. yani edebimizle adabımızla maça çıkıp fenerbahçe’yi kendi evinde malum sebeplerden dolayı yenemiyoruz, ama galatasaray bunu yıllardır yapamıyor ve hiç de yıpranmıyor. biz kazandığımız fener maçından sonra bile yıprandık. kadıköye mi gidiyoruz, geçen seneki gibi oyunu kitleyeceğiz, en kötü 1 puan alıp döneceğiz, ha yenildik mi, siktir et diyip önümüze bakacağız. zaten şu futbolla (maalesef fenerbahçe ve futbol kelimelerini aynı cümlede tekrar kullanmak durumundayım, futbolseverlerden özür dilerim*) fenerbahçe’nin bizi yenmek gibi bir durumu asla olmayacağından ötürü, fenerbahçe’yi geçmek sorun olmayacaktır. öte yandan her sene sinsi sinsi üst sıralarda takılan ama sonunu getiremeyen başakşehir’i artık şenol hocamın çözmesi gerekiyor. galatasaray ile zaten deplasmanda da kafa kafaya oynayacağımızı düşündüğümden (bu arada galatasaraylıları tebrik ederim, bizi şampiyon yapmadıkları bu sezonda (buna itirazı olan gsli arkadaşları https://mobile.twitter.com/…atus/988435112604946432 linkine davet ediyorum, hala itirazları varsa rabbim kendilerine şu mübarek günlerde akıl fikir ihsan eder inşallah) iyi ki onlar şampiyon oldular, diğerleri arasında hakeden onlardı.) seneye güzel bir sezon bizleri bekliyor olacak inşallah. lafı çok uzatıp sıktıysam affola.

    bu sezon da en azından cl de bizi sevindirdiğin için sağolasın beşiktaş’ım.

    siyah ulan! (şimdiden özledim be (bkz: swh)

    not: fenerbahçe camiasıyla alıp veremediğim yok, rekabet her zaman ortamları geliştirir ve izleme açısından daha zevkli hale getirir. inşallah kongrede ali koç kazanır da artık fenerbahçe derbilerinde futbol konuşuyor oluruz.
22889 entry daha
hesabın var mı? giriş yap