117 entry daha
  • "aman yabancı sınırı gelir biz yerli kapalım" diye birşey yok! biz 2017-18 sezonunda, yabancı oyuncularla şampiyon olduk. şampiyonlar ligi için taş gibi 11 yabancı oyuncudan oluşan bir takım yaratmalıyız. biz galatasarayız onlar bizim kurallarımıza uysun.

    mesela emre akbaba. sanki real madrid istiyor da, bire bin katıyorsunuz. basının gazına geliyorsunuz. alt tarafı dandik bir ligin son haftaya kadar, kümede kalmaya çalışan bir takımın en iyi futbolcusu galatasaray'ı mı hak ediyor. hem 6 şampiyonlar ligi maçı da var. resmen heriflere lütuf bu. sanki messi de bu kadar olmazsa olmaz yapıyorsunuz.

    serdar gürler, musa çağıran gibi osmanlı artıklarına bile tav olacak ne yaşadınız? bu yerli kazmalar için milyon euroları menajerlerin cebine boşaltmak yerine... altyapıdaki gençlere yönelip bu kansız menajerlere paramızı kaptırmamalıyız.

    bir de muğdat çelik kim.

    edit: bu yazıda belirtmek istediğim; ismi geçen yerlilerin takımları ya düşmüş, ya düşmekten son hafta kurtulmuş. bunlarla mı ligde işi götüreceğiz? bunun altını çizdim ben.

    adı geçen yerliler, 1 milyon euro'dan fazla etmez. fazlası menajerin cebine girer. fener'in birbirine karıştırdığımız almancılarından farkı yok bunların! anlayın şunları artık.

    edit2: (bkz: #77507122)

    edit3: (bkz: #69504637)

    edit4: (bkz: #77549446), arda, tarık, yasin, yiğit...

    edit5: (bkz: #77622935)
2672 entry daha
hesabın var mı? giriş yap