49 entry daha
  • david cage ve quentic dream siz haksızsınız ve size laflar hazırladım. madem bu kadar efsane işler ortaya çıkarabilecek potansiyeliniz var neden bize beyond two souls gibi bir film izlettiniz? oyun demeye dilim varmıyor bile.

    heavy rain ve beyond two souls'u çıktıkları tarihlerde hızla tüketen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu oyun david cage ve şirketinin ustalık eseri. masterpiece. atmosfer 8/10. senaryo 9/10.

    atmosferi ve senaryoyu överken oyunun bu yönlerini inanılmaz pozitif etkileyen, ustalık işi bir soundtrack listesine sahip olduğunu es geçmemek lazım. soundtrack 10/10.

    şöyle bırakalım tüm listeyi.
    temel 19 parça dışında her karakterin listesini farklı composerların bestelediğini de belirtelim.

    kara: philip sheppard
    connor: nima fakhrara
    markus: john paesano

    listedeki favori parçalarımı sahneleriyle beraber paylaşacağım, bitirmeyenler veya oynamak isteyenler için spoiler olacaktır.

    kara main theme. alice'ı, todd'un elinden kurtardıktan sonra alice ile el ele tutuşup evden kaçmaya başladığımız sahne. bu sahneyi daha da dokunaklı kılan en büyük detaydı belki de bu parça.

    something you've never seen before. markus'un, carl'ın stüdyosunda tuvale hayal ettiklerini çizmeye başladığı an, benim seçimlerim ortaya etkileyici bir tablo çıkarmıştı. müzikle birlikte enfes bir uyum sağladılar.

    time to take action. markus ve north birlikte binanın tepesine doğru tırmanmaya başladıklarında bu parçanın operatic kısmı başlamıştı ve sekansı müthiş etkileyici bir hale getirdi. karakterlerimiz yukarı doğru çıkarken binadaki dev billboardun "rise" sloganlı bir reklamı gösteriyor olması da manidar tabii.

    can we still trust our machines. markus, north ve josh'un binanın çatısından atlayıp havada süzülürken kamuoyunun androidler hakkındaki soru işaretlerini tartışmaya başlaması, yine etkileyiciydi. ben direkt olarak bu bölümden çok etkilenmişim sanırım.

    we are people. markus'un protesto yürüyüşü. sokaktaki diğer androidler de yürüşüye katılırken ki kamera açıları ve arkada çalan bu violin based - vocal duet etkileyici şarkı.

    now. connor'un güvercinlerle kafayı bozmuş deviantı kovalama sahnesi. sahne zaten zekice düşünülüp tasarlanmış, bu parçayla birlikte enfes bir chasing sekansına dönüştü.
607 entry daha
hesabın var mı? giriş yap