3 entry daha
  • twitter'daki @patlicangl adlı kullanıcının tweetlerini alıntılayarak buraya da yazalım ki herkes doç.dr. hasan hüseyin arı'nın katil olduğundan haberdar olsun!

    1. köpeğin geçen sene anatomi laboratuvarına sapasağlam bir şekilde getirildiğine dair hem fotoğraflar hem de şahitler var.

    2. köpeğin iddia edildiği gibi kanser teşhisi filan yok, dağ gibi köpek.sürüden alınıp okula getiriliyor, aç ve susuz 1 gün bekletilip ertesi gün öğrencilerin gözü önünde öldürülüyor.buna da şahitler var.

    3. hayvana anestezi yapıldıktan sonra "iyi kadavra elde etmek için", hala kalp atarken damar yolundan formaldehit verildiğini biliyoruz.bu "düzgün" kadavra elde etmenin en çirkin yollarından biridir.

    4. hayvan anestezi altındayken, hala canlıyken boynu kesilerek öldürüldüğüne dair video var, screenshotını koymuşlar.

    5. doç.dr. hasan hüseyin arı daha önce de yavru köpek kanı akıtmak istemiş, öğrencilere "yemekhanenin arkasında yavru köpekler var, getirin keselim" demiş, geçen sene bir öğrencinin anatomi dersi için ölü köpek getirmesi üzerine de kendisi "ölü istemiyorum, kan akacak" demiş.

    ve tabi #hocamaeluzatma diye hashtag açıp sapasağlam köpeği canlıyken kesip kadavra yapan katil hocalarını savunan sivas cumhuriyet üniversitesi'nin rezil öğrencilerini de atlamayalım, bu psikopatlığı savunan öğrenciler ileride veteriner olacak ve biz güvenip, hayvanları onlara mı emanet edeceğiz?!

    -gelişmeleri buraya da yazayım ki, herkes haberdar olsun.türk veteriner hekimleri birliği olayın suç olduğunu bildirdi.
    1. ötenazi böyle yapılmaz.
    2. kadavra öğrencilerin önünde hazırlanmaz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap