29 entry daha
  • abdullah gül'ü devre dışı bıraktığı için bile oyumu vermeye değer akşener. ama k. kılıçdaroğlu'nun hatasının sorumlusu da m. ince olamaz. yani çok kararsızım.
    eğer ki geçmiş yıllarda beraber çalışmış olmalarına istinaden çiller kalkıp da akşener'in mitingine gitse idi akşaner gözden düşerdi.
    akşener için masondur, fetö projesidir falan diyorlar ama bu iftiraları atan akp bir bakıyorsun abd'den çıkmıyor, israil ile olan anlaşmalarını bitirmiyor, ingiltere 'ye seçim öncesi koşup kraliçenin önünde eğiliyor, soğanı bile yurtışından almaya kalkıyor, italya'daki fındık lobisini besliyor, merkel' in mercedesinden inmiyor, suriye'de ırak'da müslüman kanı dökülmesine ses çıkarmıyor. pasaportumuz en itibarsız pasaportlardan biri haline geldi. türk diyince saygı duyan ülke kalmadı. şatafat ve yalan içinde iftira atarak var oluyorlar. bizim vergilerimizle gösteriş yapıp yandaş besliyorlar. suriyeli sokarak ülkemizi savaşsız işgal ettiriyorlar. üstüne para ödüyoruz.

    yani bu akp meral akşener'e bu kadar iftira atıyorsa demek ki kendisi doğru cumhurbaşkanı diyor mantığım.

    ama ince de çok akıllıca ve cesurca 100 küsür miting yaptı. her dediğini yapacağına da inanıyorum. öyle bir güvenimi kazandı ki pkk'yı da bitirir. ülkeyi üretim cennetine de dönüştürür. bu haksız edinilen makamları da bu hırsızların altından alır. çocuklar, gençler mutlu olmaya, ülkelerini sevmeye de başlar. gitmek üzere olanlar kalmaya karar verir, gidenler döner.
    yani bilemiyorum hala.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap