11 entry daha
  • bir dönem saç dökülmesini durduran bir ilaçmış gibi pazarlanan, hatta nette bir doktorun da cayır cayır reklamını yaptığı besin desteği.

    dönem dönem saç dökülmesinden muzdarip biri olarak gerçekten saçla ilgili çok fazla ürün ve takviye kullandım. şunu söyleyebilirim ki saç dökülmesinin esas sebebini bulup tedavi etmediğiniz sürece kullandığınız hiçbir şey dramatik bir fayda sağlamayacak. (erkek tipi dökülmeyi tamamen konu dışı bırakıyorum tableti de haliyle)

    benim dökülmelerimin birden çok sebebi var. stres, demir anemisi, saç dibi iltihabı ve maalesef yıllardır tik haline getirdiğim saçımla oynama huyum. hiçbir zaman da kombine bir tedavi uygulayacak kadar istikrarlı olamadığım için yaklaşık bir senedir sürekli devam ediyor dökülme.

    xpecia’yı bana cilt doktorum önerdi. dökülme ilacı olarak değil oldukça kompleks bir takviye olarak. epey kullanmış biri olarak gözlemlerim saç tellerini güçlendirdiği, tırnakları sert ve güçlü hale getirdiği. yalnız saç tellerini kuvvetlendirirken vücut tüylerini de kuvvetlendirdiğini söylemem gerekiyor. dökülmeye bir etkisini görmedim. yine de şu sıralar 30 liralara kadar inen fiyatıyla tercih edilebilir. sadece biotin almaktan iyidir. böbreklerle arası nasıl onu bilemiyorum işte. zira şu ara bağışıklık sistemim alarm verdiği için bir sürü takviye alıyorum düşünmeden. siz doktora danışmadan kullanmayın.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap