5 entry daha
  • simge'nin ben bazen albümünde öne çıkan onurr yani onur özdemir imzalı parçasıdır.

    albümde iki farklı versiyonu bulunuyor. birisi yedinci sırada yer alırken diğeri için onikinci sıra uygun görülmüş. albüm genel olarak iki farklı altyapıyı barındıran parçalardan oluşuyor, daha akustik ve canlı performansa dayalı bir kısım ile olduğunca elektronik müzik kullanılan parçalar kolayca fark ediliyor.

    yedinci sırada yer alan versiyonu bas gitar partisyonlarıyla ön plana çıkıyor, bu versiyonun altında simge'nin birçok parçasından tanıdığımız ozan bayraşa'nın imzası yer alıyor. daha çok canlı performansta kullanılacağını düşündüğüm bu versiyonun parçanın ana duygusunu tam olarak veremediğini düşünüyorum.

    onikinci sırada yer alan versiyonda ise onurr imzası bulunuyor. fazlaca trap tarzına kayan altyapısı ile simge'yle özdeşleşmiş elektronik müzik altyapısı harmanlanmış. başta bisiklet zinciri sesi ve tanımlayamadığım parlak yüzey ciyaklaması ise girişe farklı bir hava katmış. nakarata girerken müziğin ve vokalin yükselmesi parçanın vurgusu örtüşüyor. bu da iki versiyon arasındaki duygu farkını yaratıyor.

    ikinci versiyonun albümün ve hatta simge'nin tüm zaman hitlerinden biri olacağını düşünüyorum.
292 entry daha
hesabın var mı? giriş yap