1 entry daha
  • hakkında tek entry bulunması oldukça ilginç geldi.

    kendisi sadece alanında iyi olmakla kalmayıp inanılmaz bir bilgi birikimi ve kültüre de sahiptir. farklı kültür ve geleneklere karşı büyük bir ilgisi vardır.

    son derece idealisttir. servisinde faşist yönetim tarzı uyguladığını söyler. en ufak bir hatanızda üstünüze çökecektir. eskiden çok daha sert olduğu iddia edilir. yaşlandıkça yorulduğunu emeklilik vaktinin geldiğini söyler:)
    bilgileri her daim günceldir. sadece yenidoğan alanına değil tüm pediatriye hâkimdir. paraya hiç önem vermez. bununla ilgili çok güzel metaforları bulunmakta :) özelde çalıştığı takdirde şuan ki maaşının en az 10 katını kazanması mümkünken yine de çalıştığı üniversiteyi terk etmemiştir. sanırım buradan ne kadar idealist olduğunu anlayabilirsiniz.

    hep kendisinin rektör olduğu bir üniversite düşlemişimdir. sorunların farkında olan ve çözümlerini de bilen birisidir. hayattaki en ufak şeyin bile bir anlamı olduğunu bilir size de bunu sorgulamanız gerektiğini öğretir.

    derslerde sizi şakalarıyla yerin dibine sokabilirken aynısını kendisine de yapar.

    keşke herkes kendisi kadar idealist, bilgili, kültürlü ve espirili olabilse. sadece tıp dünyasına değil bütün akademiye örnek olması gereken birisi.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap