9 entry daha
  • belediyenin her geçen yıl kâr etme amacını daha fazla önemsediğinden ötürü ve bokum gibi bir hale gelen ortamından dolayı her sene katılmış birisi olmama rağmen bu sene gitmeyi düşünmediğim festival.

    edit: belediyeden zart-zurt bilmem ne bilmem kim tanıdığım olsaydı belki ben de davetiye alabilirdim. belki de gönüllü olarak belediyeye gidip festivale bedavaya girer akşamki büyük konserlerde alkol alanından görevli kartımı kullanarak alkol çıkartır ve buna artı olarak seyircilerin arasında esrar içerdim.

    2015 yılında bağış adıyla sınırlı sayıda satılan biletlere olan yüksek talebi belediye farketmiştir. ilerleyen yıllarda bunu marka haline getirmek istiyoruz düşüncesi altında kâr amacını büyülte büyülte festival bu hallere gelmiştir. geçtiğimiz yıllarla kıyaslandığında, daha az sanatçı isminin olduğu gözle görülürken gelen gruplar yada sanatçıların benzeştiği kesin olarak gözükse de 50-60 liralık fiyatlar 180 liraları görmüştür. hal böyle olunca festivalin ellerinde patlamasını bekler oldum.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap