514 entry daha
  • 2. sezon finali yapan hulu dizisi.

    --- 2. sezon spoiler ---

    2. sezonu zar zor bitirdim, sıkıntıdan içim şişti. ilk sezondaki offred'in voiceover'ları olmayınca hiç zevk almadım 2. sezondan. kitap zaten ilk sezon kadardı. kitapsız devam edince becerememişler belki ki.

    oyunculuklara ve sinematografiye falan lafım yok. ama konuyu ve sahneleri sakız gibi uzatmanın alemi yok. hep aynı kısır döngüye sokuyorlar izleyiciyi. bölüm süresi dolsun diye çekilmiş o kadar saçma sahneler vardı ki.

    tüm sistemi kuran serena hanımın da kızı olunca aklı başına geliyor. bebek bebek diye çıldırıyorsunuz, ama bebek doktorunu martha yapıyorsunuz. tamam anladık sistem kadını yok sayıyor ama bir yandan da üremek için kurmuşsunuz bu sistemi. hala bu sistem nasıl tam olarak gelişti bilmiyoruz. ilk sezondaki flashback'ler yine biraz anlatır gibiydi ama 2. sezonda da o da yok (varsa da çok az). koca desen kanada'da barda içki içiyor. eşimi ve çocuğumu nasıl kurtarırım hesabı yok adamda.

    he bir de sonradan aklıma geldi. dünyanın bu sisteme bakışını bilmiyoruz. sadece komşu kanada var. hele ki kanada'daki commander ve eşine yapılan davranış bildiğin komik ötesiydi. politika hele ki dış politika öyle yürütülmez. şaka gibi.

    ya neyse 3. sezonu izlemem zaten.

    --- 2. sezon spoiler ---
1314 entry daha
hesabın var mı? giriş yap