57 entry daha
  • tour de france 2017 'de peter sagan neden diskalifiye edilmişti? (bkz: #69240653)

    geçtiğimiz gün sprintteki atışmalarda andre greipel ve gaviria hakkında neden böyle bir karar alındı? aso her şeyi kafasına göre yorumlamaya bayılıyor cidden, sırf bu yüzden yarışı izleme şevkim zaman zaman kırılıyor, yazı dahi yazmak istemiyorum.

    bugün özelinde yani mini paris roubaix minvalinde kısa bir yorum da ben bırakayım,

    bazı takımlar bu etap odaklı geldiler ama hali hazırda bu 3 haftalık bir tur ve genel klasman kadrolarında bu etapta yol kaptanlığı yapacak bahar klasikçileri olsa da takımlar paris roubaix'ye geldikleri gibi gelmiyorlar. bu yüzden de paris roubaix'den çok daha fazla sorun ve dramaya sahne oluyor etap. genel klasmancıların bir çoğu bu yüzden daha dağlık etap koşmadan tour'a teslim olabilirler. -zaten porte abondone oldu bile-

    team sky etabı beklediğimden daha iyi kontrol ediyor.
    2014 yılında cehennem gibi bir günde benzer bir etabı jakob fuglsang ile harika koşan vincenzo nibali ise beklediğimin aksine sorun yaşıyormuş gibi gözüküyor. -ön tarafa geri dönse de-

    son paris roubaix şampiyonu peter sagan etap özelinde öne çıksa dahi sırtındaki sarı mayonun etkisiyle ekstra bir motivasyona sahip greg van avermaet'ı ben önde görüyorum. sarı mayo ile bu etabı alırsa çok özel bir zafere imza atmış olur.

    yaşadığı kazadan sonra bir türlü istediğini veremeyen john degankolp ise ekstra bir şeyler yapmak isteyebilir.

    favoriler eğer sorun yaşamazsa peter sagan odaklı yarışacaklardır. ama son paris roubaix şampiyonu da ''ben bunun monument olanını kazanmışım hadi siz kendinizi gösterin bakalım'' şeklinde yarışıp bu sefer ekstra bir şey denemek istemeyebilir. daha önce arkasına yapışanlara bu tarz tepkiler verdiğini çokça gördük.

    son kilometreleri merakla bekliyorum.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap