7 entry daha
  • 6 ağustosun bitmesine 5 saat kala 5,24 tl seviyesini gören kur. 7 ağustost sabahı hükümet ve tcmb kanadından aklı selim açıklamalar gelmezse 5,30 tl seviyesini geçeceğini düşünüyorum. ytd.

    üzüldüğüm ve geleceğe dair beni asıl karamsarlığa iten konu bunu ekonomik bir saldırı olarak lanse edip hala akp'yi savunanların olduğunu görmek.

    o zaman yakın zamandan başlayalım. ecevit hükümetindeki bütün partileri 2001 krizinden sonra neden sandığa gömdük. ecevit hükümetine neden sahip çıkmadık?

    dyp-rp iktidarına ekonomik saldırı vardı da neden onların arkasında durup sahip çıkmadık. neden sandığa gömdük?

    anap iktidarında ekonomiye saldırı vardı da neden onların arkasında durup sahip çıkmadık. neden sandığa gömdük?

    bu ülkenin tüketim ekonomisi ile inşaat ekonomisi ile israf ekonomisi ile hiçbir yere varayamayacağını borçla büyümenin başımıza bela olacağını kaç defa yazdık.

    üretmeyen, ihraç ettiğinden fazlasını ithal ederek cari acık veren ekonominin sonu hüsran olacağını daha kaç defa yazmak gerekiyor? aklı başında olan insanlar bilime, teknolojiye, sanayi üretimine lafla destek olmanın bedeli ağır olur demediler mi?

    bu uyarıları yapanlar müneccim yarra yemedi! sadece "aklın yolu birdir"

    bizi yönetenler akşamdan sabaha doğru hamleleri yapmaya başlamazlarsa çok yakın zamanda ülkece yarra yemeye hazır olalım. çünkü bu seferki daha önce yediklerimizden daha kalın ve uzun olacak!

    küfürlü kısım için özür dilerim. ama sinirden kendimi sikme noktasındayım...
491 entry daha
hesabın var mı? giriş yap