69 entry daha
  • ben bu başlığa neden bu kadar tepki geldi şaşırdım.

    oğlum adamlar, mustafa kemal'in askerleriyiz tezahuratına ergenekon fenerbahçe'de diye başlık attı.

    her bunlarla saf tutan dinci, liberal olduğunu iddia eden yavşak "80 senelik ergenekon zihniyeti" dedi. ergenekon neydi? bunlara göre, hepsi darbecilerden oluşan terör örgütüydü ve içinde çoğunlukla ve neredeyse tamamen atatürkçüler vardı.

    sözlükte atatürk ve cumhuriyete edilmedik bu laflar kalmamıştı 7 sene boyunca. sonra gelen dalgayı da gören bu tipler, ssg'nin tutumunu da bahane edip birçoğu girdilerini silip gitti.

    burada bu arkadaş, o eski "şanlı" zamanları özlemiş. hem iktidar onlarda hem haklı oldukları gazı mal bir yığınca veriliyor hem de cepler doluyor. şimdi bu eski zamanlara göz yaşı döken tipe tepki nedir?

    ekonomi batınca eski defterleri karıştırıyor işte. o eski defterlerdeyse, bu zamanın sebebi veresiyeleri göremiyor çünkü afyonlu beyin.

    son olarak, türkiye'nin ingiltere'nin ortadoğu planlarına siktiri çekmesine çok içerleyen helenofil politikacılara konuşma yapmış, bir lordlar kamarası üyesinden gelsin.

    "mustafa kemal'e isyancı diyerek işin içinden çıkamazsınız, en son george washington'a böyle dendiğinde ne olduğunu gördük"

    evet, cumhuriyet böyle içeride ve dışarıda çok hazımsızlık yaratmıştır. soda içmelerini tavsiye ediyoruz.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap