38 entry daha
  • 1- muhtaç olmamak

    dünyada çekiciliğe en uzak olan şey, muhtaç olmaktır. muhtaç olmak, bir kızın sizi reddetmesinin en önemli nedenidir. örn: çok fazla mesaj atmak, her gün konuşmak, sürekli seni sevmesi için onaylanmak istemek ve o seviyor diye aptalca şeyleri seviyor gibi yapmak.

    peki bir erkek neden muhtaç olur? 1- kendine güveni yoktur. 2- kendi başınayken, kendini memnun etmek için sürekli yaptığı(devam ettirdiği) bir şey yoktur.

    eğer kendi hayatında devam ettirdiğin bir çok şey varsa, muhtaç olmaya ve instagram'dan ve snapchat'ten beğendiğin kızı tüm gün stalklamaya vaktin kalmayacaktır. çok yoğun olacaksın kendi işinle uğraşmaktan, mücadele sporu yapmaktan, ağırlık kaldırmaktan, ilgilendiğin konularda kitap okumaktan veya her neyi yapmayı seviyorsan, ondan.

    pullaway taktiğinden bahsetmiştim. kızla konuşmaya ara veriyorsun ve geri döndüğünde kız sana daha çok bağlanmış oluyor. bunu gerçekten bir iş yaparken kızla konuşamadığımda farkettim. ve bunu kasten yapmaya başladım ve istediğim sonucu aldım.

    şimdi kendi hayatını geliştirmeye başlarsan, hobilerinin ve hedeflerinin peşinden daha çok gidersen; hayatta uğraşırken zevk aldığın ve onu yaparken aşırı odaklandığın bir nokta olacak. ve bir kıza her gün mesaj yazmak istemeyeceksin.

    pullaway, gerçekten taktiği yaparken etkileyici biri olmaya çalışıyorsan harika bir taktik. çünkü bu, kızlara zaten bir çok şeyle uğraşan etkileyici birisi oluğun hissini veriyor. ve gerçekten de her zaman kendinin en iyi versiyonu olmak için çabalamalısın. eğer henüz kendinin en iyi versiyonu değilsen, kızların senin o halde olduğunu düşünmesi için bu küçük taktikleri kullanabilirsin. ama senin nihai görevin, bu noktaya ulaşmaktır. çünkü bu noktada senin doğal halin zaten en iyisidir ve kızlar sana direnemezler.

    2- başarı

    hiç en başarılı insanların, en seksi kızlarla olduğuna dikkat ettiniz mi? evet, ben de ettim.

    eğer devam ettirdiğin bir şey yoksa ve hayatın, sürekli kız düşürmenin etrafında dönüyorsa sadece bir kaybeden olacaksın. hatırla: ''kızlar protein tozu gibidir, eğer harika bir hayatın varsa onun gelişmesine yardımcı olurlar''. yani: ''eğer bir kaybedensen ve bir sevgili bulursan en fazla 'sevgilisi olan bir kaybeden' olursun'' sevgili yapmak seni recep ivedik'ken bir anda james bond yapmaz.

    her zaman ilk önce güzel ve pozitif bir hayat kurmayı ondan sonra bunu bir güzel kızla desteklemeni öneririm. ya da 2,3 veya 4...

    ayrıca, yaparken zevk aldığın bir şeyde başarılı olmak, hayatını çok daha eğlenceli hale getirecek ve başarından dolayı daha çok kıza ulaşacaksın.

    kızların sosyal durumu genelde erkeklerden daha iyidir. başarılı olmak hemen senin sosyal değerini artıracaktır ve daha seksi kızlara aynı ortamda olmanı ve onlarla takılmanı sağlayacaktır.

    aslında erkeklerin kızlarla konuşurken gergin olmasının ve takılmasının nedeni genelde konuştuğu kızı elde etmeye çalıştığı içindir. ve bu durum da otomatik olarak kızın statüsünü ve değerini erkeğinkinden üstün kılar. ama başarılı bir erkeksen, yüksek statün bu negatif değerleri yok eder hatta tersine çevirir. bu aynı zamanda popüler erkeklerin neden seksi kızlarla olduğunun da sebebidir. o erkeklerin sizden doğal olarak daha iyi olmalarıyla alakası yok. sosyal statüleri kızları etkiliyor ve çıldırtıyor.

    3- kendine güvenmek

    daha önce de özgüven hakkında yazdım ancak özgüven kazanmanın en iyi yolu başarıdır.

    sadece finansal başarıdan bahsetmiyorum. sürekli hedeflerin ve hobilerin için çalışmak ve başarmak, seni sürekli ilerlemeye odaklanacağın ve hatalarında yaşamamanı sağlayacak bir zihin yapısına getirir. bu da senin insanlarla daha az ihtimalle saçmalık yaşamanı sağlar. yani kızların sevdiği gibi biri yani, garip olmayan ve sürekli ilerleyen biri olacaksın. iddialı olmak ve sürekli ilerlemek kızlar konusunda erkeklerin gözden kaçırdığı en önemli noktadır.

    eğer bir kızla takılmak istersem, sadece bunu yaparım. zamanımı, kıza atacağım en iyi mesaj saatini, en iyi mesajı veya en iyi açılış cümlesini, ve bunun gibi saçmalıkları düşünmek için harcamak istemem. zaten gerçekten önemli bir şeyle çok meşgulüm düşünme gücümü kıza atacağım mesaj için harcamak istemiyorum. sadece ona flörtöz veya daha önce tartıştığımız bir şey hakkında yazarım ve sonrasında dışarıda takılmak için çağırırım. ilk mesajda kızla bir yerde takılmak için hafif sataşarak davet etmek iyi bir açılıştır çünkü mesaj atma amacınız bellidir, beraber takılmak. kızlarla iletişiminiz böyle olmalı.

    eğer onay bekliyorsan kızdan ona böyle bir şey yazamazsın çünkü kıza sataşınca kıza sataşmanı onaylaması için köpek yavrusu gibi bakacaksın. bunu önlemek de tekrar 1. maddeye götürüyor bizi. güzel bir hayat kurmak sizi muhtaç olmayan biri yapar bu da sataşmalarınızı daha doğal yapar ve bu da sizi daha çekici yapar.

    işte bu kadar. bunları uyguladığınızda tüm hayatınız çok daha iyi olacak.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap