2 entry daha
  • son deneylerimde bu hastaliga yeni bir cozum urettim. oncelikle, iki tur hastalik sahibi var. biri, yapacaklarini erteleyip unutan, aldirmayan tur. o turu pek tanimiyorum. ikincisi yapacaklarinin cogunu aklinda tutan, en azindan zincirin bir halkasindan yakalayip beyninin arkalarinda bir yerde bekleten ve bu bekleme salonunun kalabalikliginin farkinda olan tur. ikinci turdenseniz okumaya devam edin. degilseniz baska basliga gecin.
    cozume gelelim: evet, birikmisliklere ne zaman cevap vereceksin, tabii ki zaman daralinca. oysa aslinda su an bile zaman dar. o halde aklina geldigi anda yap. mesela ben bu basliga yazmak aklima geldigi anda geldim yazdim.
    biliyorum tepki duyuyorsun su an. oncelik siralari var o islerin diyceksin. bir de birbirine zincirleme bagli isler var. birini yapmadan digerine gecemezsin...biliyorum. ancak seni bu hale getiren de bu prensiplerin zaten. idealde tabii ki hersey sirasiyla yapilsa, zincirler puruzsuz ilerlese. ancak su an kafani bosaltmazsan bu krizi atlatamayiz. bulasik fircasina deterjan mi doldurulacak, hemen yap. ciksin aklindan. fatura mi yazilacak. yaz. kahvalti etmen lazim. hemen et. uzatma. aklina ilk geldigi anda yap. goruceksin ki az onemliler yolundan cekilince onemliler nefes alabilmeye baslayacak
1026 entry daha
hesabın var mı? giriş yap