7 entry daha
  • öğrencisi olduğum hukuk fakültesidir. herkes gibi ben de yazayım fakülte bursa'da değil gemlik'tedir. bu yüzden çok üniversite havası olmaması ve ulaşım, gemlik esnafı-insanı gibi problemlere sahip ama bir şekilde çözülür bunlar. asıl burada bahsedilmesi gereken ve kazananlara yol gösterecek olan eğitim kalitesidir.

    öğretim görevlisi olarak özellikle kamu hukuku alanında çok değerli öğretim üyelerine sahipti ben kazandığımda. ama sonrasında üniversite içindeki dinamik değişimleriyle birlikte hepsi birer birer gittiler. özel hukukta öğretim üyesi sıkıntısı yaşanıyordu bugün hala bu sıkıntı yaşanıyor. bir hoca vardı ben ikinci sınıftayken fakülteye gelecekti neredeyse okulum bitti hala gelecek, bekliyoruz. yani anlayacağınız çok harika durmuyor eğitim kalitesi. ama hukuk fakültelerinin çoğunda böyle sorunlar olduğunu da belirtmekte fayda var. ayrıca siz öğrenmek isterseniz bir şekilde öğrenirsiniz. daha zor olur ama daha değerli olur.

    bölümü bitirmek de çok zor değildir. her dönem birkaç tane zorlayan hoca olsa da kötü niyetli davranan birisine ben denk gelmedim eğer kalmışsanız sizin hatanızdandır. daha fazla sorunuz varsa bana her zaman ulaşabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap