• ---------------------------------------------------
    önemli açıklama : sorun çözüldü doğtaş mobilya'nın genel müdürü bizzat beni aradı ve mağduriyetimi giderdi. gayet kibar bir dille özür de diledi.

    ----------------------------------------------------

    en baştan olayı tek cümleyle söyleyeyim: doğtaş mobilya aldığı parayı vermediği mala rağmen vermeyi reddediyor

    6 haziran 2018 tarihinde doğtaş exclusive modoko şubesinden almak icin sipariş verip peşin ödeme yaptığım siparişi sözleşmede yazan 35 iş günü içerisinde temin edememesi üzerine 42 iş günü sonra 5 ağustosta siparişi iptal ettiğimi bildirdim. gittim başka yerden aynı gün mobilya temin ettim.

    kimsenin nazini cekecek değilim. beni düşünmeyen, verdiği sozun arkasinda durmayan isletmelere para kazandiracak da degilim.

    siparişimi iptal etmem üzerine doğtaş verilen parayı iade edemeyeceğini bildirdi. telefon ettim. "anlıyoruz ancak parayı iade edemeyiz" diyorlar. iptalin üzerinden 30 gün gecti. hala parayı alamadım.

    mahkemeye gideceğim diyorum. gidin diyorlar. böyle yüzsüzlük olabilir mi? demek ki aynı şeyi kaç kez yaptılarsa, hukuk nasıl bu soyguncular lehine çalışıyorsa bu kadar rahatlar.

    doğtaş merkez işletmeyi arıyorum, şubeyi bilgilendiriyoruz yapabileceğimiz başka bisi yok diyorlar.

    sizin müşteri memnuniyeti anlayışınıza, kurumsallığınıza yazıklar olsun. bunun adı baya dolandırıcılık.

    lafın kısası doğtaş mobilya parama el koymuştur. alışveriş yapacaksanız bir daha düşünün. bu ucuz şark kurnazı firmaya yaklaşmayın.

    herkese duyurulur.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap