13 entry daha
  • 'ilk bölümünü izleyip beğenme'nin pek mümkün olmayacağı bir dizi.

    izleyecek dizi var mı diye bakınırken gördüm, annemin mesleğinin* ** işleniyor oluşu ve de tabii ki la casa de papel'le ispanyol dizilerinin yükselişiyle dikkatimi çekti. ilk bölümü izledim; hayal kırıklığı.

    'dönem dizisi ouuv yea bayılırım' hevesim de kursağımda kaldı. feminist gibimsi yapmaya çalışılmış ama fikri tam yedirememişler senaryoya, çok bağırmış. sahne geçişleri olmamış. yan rollerde bir kaç oyuncu dışında geri kalan hepsi ya yapay ya da abartılı oyunculuklar sergilemiş.

    baş roldeki kadın oyuncunun tuhaf oyunculuğu hele hiç mi hiç oturmamış, parodi porno oyuncusu gibi. bir sonraki sahnede mevzular başka bi boyuta taşınacakmış izlenimi verdi; ciddi olduğu sahnelerde ciddiyetini gözünü kırpmadan ifadesiz suratıyla vermesi, asıl amacının ortaya çıkmaması için her yakalanma ihtimalinde abartılı kıkır kıkırlık cilveleşmesi, bir yandan da arka fonda hikayenin anlatıcısı olması, oyunculuğun havada duruşluğu, güzelliğini ön plana çıkarmak için ayrıntılara yapılan gereksiz abartı* derken bölümün son sahnesinde ''aha'' dedim ''şimdi francisco bunun çorabını falan yırtıp masaya yatırıp mikecek galiba.''

    3 sezon sürdüğüne göre mutlaka toparlamış olmalılar. bir kaç bölüm daha sırf toparlamışlar mı, 3 sezon onayını nasıl almışlar merakımdan izleyeceğim.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap